Mesut Özil: Ronaldo'ya biraz daha saygı duyun

Mesut Özil, eski takım arkadaşı ve yakın dostu olan Cristiano Ronaldo ile ilgili açıklama yaptı.

Mesut Özil: Ronaldo'ya biraz daha saygı duyun
Mesut Özil: Ronaldo'ya biraz daha saygı duyun
GİRİŞ 09.12.2022 15:55 GÜNCELLEME 09.12.2022 15:55
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Mesut Özil, yaptığı açıklamayla Cristiano Ronaldo'ya destek verdi.

Real Madrid'de Cristiano Ronaldo ile takım arkadaşlığı yapan Mesut, "Cristiano Ronaldo hakkında basındaki bu olumsuzluğun nereden geldiğini gerçekten anlayamıyorum. Medya sadece tık almaya çalışıyor ve kariyeri bitmiş yorumcular Cristiano'nun adını söyleyip dikkat çekmek için kötü sözler söylüyor." dedi.

Mesut Özil, "Cristiano Ronaldo, yakında 38 yaşına girecek. Sezon başına 50 gol atmaması mı sizi şaşırttı! Futbolseverler, onun 20 yıl boyunca nasıl oynadığını gördü ve mutlu oldu. Yeni nesilden hiç kimse onun rakamlarını tekrarlayamaz. Sonsuza dek kendi kategorisinde olacak." ifadelerini kullandı.


Özil, "Herkes spor tarihinin en büyük sporcularından birine daha fazla saygı göstermeli." sözleriyle konuşmasını noktaladı.

Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 1
  • Çerkez 1 yıl önce Şikayet Et
    Mesut kardeşim, seni seviyoruz.
    Cevapla