İspanyol basınından bomba iddia! Enes Ünal...

La Liga ekibi Getafe'de bu sezon gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çeken Enes Ünal'a Atletico Madrid talip oldu.

GİRİŞ 08.12.2022 00:21 GÜNCELLEME 08.12.2022 11:12
Bu Habere 20 Yorum Yapılmış

İspanya basınından AS'ın haberine göre, İspanya ve Avrupa'nın önde gelen kulüplerinden Atletico Madrid, Getafe'de bu sezon harika işlere imza atan Enes Ünal'ı transfer etmek için kolları sıvadı.

MENAJERİYLE TEMASA GEÇİLDİ

Atletico Madrid'in milli futbolcuyu ara transfer döneminde kadrosuna katmayı planladığı belirtilirken, yıldız golcünün menajeriyle temasa geçildiği ifade edildi. Enes Ünal bu sezon Getafe formasıyla çıktığı 14 maçta 4 gol ve 2 asistlik performans gösterdi.



BİR DİĞER TALİBİ JUVENTUS

2020 yılında 9 milyon euro karşılığında Getafe'ye transfer olan Enes Ünal için Atletico Madrid haricinde Juventus'un da ilgisi olduğu kaydedildi.

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 20
  • arda 1 yıl önce Şikayet Et
    14 maçta 4 gol atan bir forvete nasıl talip olunur anlamadım 38 maça tamamlasan bu istatisliği sezon sonu 10 gol yapıyor
    Cevapla
  • mustafa 1 yıl önce Şikayet Et
    Ne kadar çok futbol profesörü var canım ülkemde . Adama başarı dileklerinde bulunmak bedava iken hala yorumlarda eleştiri yapabilmek nasıl bir bencillik anlamadım.
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Harikalar yaratmis gercekten. 14 macta 4 gol muthis biseymis. Ya ben hayatimda bu cocugu sisirdikleri kadar birini sisirdiklerini gormedim. Sanki 14 macta 15 gol 10 asist yapmis. Bunun istatistiklerini 35 yasindaki valencia 37 yasindaki Gomis yapiyor. Bana gore getafede bile oynayacak kapasitesi yok. Bunun oynayacagi takim bolu spor altinordu falan.
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Ben anlamadım bu çocukta nasıl bir bal var. Beş para etmez nir oyuncu
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    5 para etmez.artistin teki
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle