Milli futbolcu Atletico Madrid'le anlaştı! 4 yıllık imza...

İspanyol devi Atletico Madrid'in Leicester City ile sözleşmesi sona erecek Çağlar Söyüncü ile gelecek sezon için anlaştığı iddia edildi.

Milli futbolcu Atletico Madrid'le anlaştı! 4 yıllık imza...
Milli futbolcu Atletico Madrid'le anlaştı! 4 yıllık imza...
GİRİŞ 03.12.2022 11:39 GÜNCELLEME 03.12.2022 11:39
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Milli futbolcu Çağlar Söyüncü İspanyol ekibi Atletico Madrid'e gitmeye hazırlanıyor. Leicester City ile sözleşme uzatmadığı için forma verilmeyen Çağlar Söyüncü, İspanyol devine imza atıyor. 26 yaşındaki futbolcu Bossman kurallarına göre sahip olduğu hakkını Ocak ayında kullanacak ve gelecek sezon İspanya Ligi'nin yolunu tutacak.

2016-2017 sezonunda Altınordu'ya 8 milyon Euro kazandırarak Almanya'nın Freiburg takımına transfer olan milli futbolcu, 2 yıl sonra İngiliz temsilcisi Leicester City'ye 22 milyon Euro'ya gitmişti.

Gösterdiği başarılı performansla hem milli takımda hem Avrupa'da adından söz ettiren Çağlar Söyüncü, şimdi de La Liga'ya gidiyor. 

Sezon başında Leicester'ın yeni kontrat teklifini reddeden 26 yaşındaki futbolcunun Atlético Madrid ile görüştüğü haberleri dolaşıyordu. Çağlar Söyüncü'nün Ocak ayında kontratının bitimine 6 ay kalacak. 

Bossman kurallarıyla gidecek!

Avrupa'da futbolcuları koruyan Bossman kurallarına göre; oyuncular sözleşmelerinin bitimine 6 ay kala başka bir kulübe gelecek sezondan geçerli olmak üzere bonservissiz şekilde anlaşabilir. 

Çağlar da bu hakkı kullanarak Atlético Madrid ile sözleşme yapacak. 26 yaşındaki yıldızın İspanyol ekibiyle 4 yıllık sözleşme imzalaması bekleniyor.

KAYNAK: MİLLİYET
Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 7
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    bence doğru bir karar başarılı olur
    Cevapla
  • PAŞA44 1 yıl önce Şikayet Et
    aylar önce yazmıştım atletico ya gideceğini çağlar için burası level atlama yeri inşallah bundan sonra ki durağı parça veya real olur Allah yolunu açık etsin.
    Cevapla
  • Komodor 1453 1 yıl önce Şikayet Et
    Bana göre çağlardan topçu olmaz o treni kaçırdı.kendini zerre kadar gelistiremedi.
    Cevapla
  • harun 1 yıl önce Şikayet Et
    adam premiere ligde oynuyor sen neden bahsediyorsun ya
    Cevapla
  • Tsli 1 yıl önce Şikayet Et
    Leicester'da kadroya giremeyen adam atletico da hiç oynayamaz yaşı genç aklını başına almalı 2-3 sene önceki çağlardan eser yok tipik türk futbolcusu kendini salmış kilo öyle gelişme sıfır hamleler çok ağır hız düşük zaten ihtimal vermiyorum gidebileceğine
    Cevapla
  • Ertan 1 yıl önce Şikayet Et
    Adam sözleşme yenilemedi diye kadro dışı kaldı.Acaba çağları başkası ile mi karıştırdın söylediğin hiçbiri uymuyor. Tipik temel yorumu pardon tsli yorumu
    Cevapla
  • alemin 1 yıl önce Şikayet Et
    Bence oynayabileceği bir kulübe gitmeli, burada da yedek kalma ihtimali yüksek!
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle