Arteta istedi! Arsenal Hakan Çalhanoğlu için harekete geçti

Bu sezon Premier Lig ve Avrupa Ligi'nde sergilediği performansla dikkatleri üzerine çeken Arsenal, Inter'de forma giyen Hakan Çalhanoğlu'nun transferi için harekete geçti.

Arteta istedi! Arsenal Hakan Çalhanoğlu için harekete geçti
Arteta istedi! Arsenal Hakan Çalhanoğlu için harekete geçti
GİRİŞ 01.12.2022 18:09 GÜNCELLEME 01.12.2022 18:09
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Bu sezon Premier Lig ve Avrupa Ligi'nde yoluna emin adımlar ile devam eden Premier Lig devi Arsenal'in transfer listesinde iki yıldız yer alıyor. Menajer Mikel Arteta'nın İngiliz devi, Ajax'tan Mohammed Kudus ve Inter'den milli futbolcumuz Hakan Çalhanoğlu ile yakından ilgileniyor.

Londra temsilcisi, Dünya Kupası'nda sergilediği göz alıcı performansın ardından oyuncunun talipleri çoğalmadan Mohammed Kudüs'ü renklerine bağlamak istiyor.

Topçular, Çalhanoğlu için fiyatı belirledi

Inter Live'da yer alan habere göre Arsenal, Inter'de ortaya koyduğu başarılı performansın ardından transferde rotasını Hakan Çalhanoğlu'na çevirdi. İngiliz ekibinin milli futbolcu ile anlaşmasının kendilerine 30 milyon avroya (25.9 milyon sterlin) mal olacağı söylendi. 



Inter, bırakmak istemiyor

Milli futbolcunun performansından hoşnut olan Inter ise 28 yaşındaki futbolcusunu bırakmak istemiyor. Serie A ekibi, 2024 yılına kadar sözleşmesi bulunan milli futbolcu ile kontratını yenilemek istiyor.

Hakan Çalhanoğlu, bu sezon Inter forması altında toplam 20 karşılaşmada görev aldı. Başarılı orta saha oyuncusu, bu müsabakalarda 3 gol 5 asistlik katkı ile oynadı.

KAYNAK: HABER7
Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 4
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    yakışır
    Cevapla
  • Türkiye İçin 1 yıl önce Şikayet Et
    Arselan olmasın. Liverpool ya da Mancester City olsun. Hakan daha üst düzeye çıkmış olur. Fiyatı artar Türkiye'nin adını daha çok duyurmuş olur. Sürekli hücum oynayan takımlarda Hakan müthiş iş yapar. Bunu defalarca ispatladı. Başarılar Hakan kardeşimize. Türk Milli takımında da son iki maçta çok iyi oynadı. Devamı gelir İNŞALLAH. Kolay gelsin.
    Cevapla
  • Ali 1 yıl önce Şikayet Et
    Arteta gibi bir ermeni Türk futbolcu istemez
    Cevapla
  • Hakkı Süleyman 1 yıl önce Şikayet Et
    Arteta katalan ispanyolu. Hakan'ı eğer istemezse yaşlı olduğu için almaz. Genç ve geleceğe yönelik bir takım oluşturuyor.
    Cevapla