Porto'da büyük pişmanlık! Fenerbahçe'ye kaptırdık...

Porto Kulübü, Fenerbahçe'nin Santa Clara'dan kadrosuna kattığı Lincoln Henrique için büyük pişmanık yaşıyor.

Porto'da büyük pişmanlık! Fenerbahçe'ye kaptırdık...
Porto'da büyük pişmanlık! Fenerbahçe'ye kaptırdık...
GİRİŞ 23.11.2022 14:50 GÜNCELLEME 23.11.2022 14:50
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Yaz transfer döneminde Jorge Jesus'un kefil olarak getirdiği ve 22 maçta 2 gol 6 asistlik performansıyla Fenerbahçe cephesinde büyük sevinç yaratan 24 yaşındaki Brezilyalı yıldız Lincoln Henrique'nin son durumunu gören Porto büyük pişmanlık yaşıyor.

Lider Benfica'nın 8 puan gerisinde olan Sergio Conceiçao'nun Sarı-Lacivertli orta sahayı elinden kaçırdığı için saç baş yolduğu ve "Almamakla hata ettik" dediği öğrenildi.

Porto'nun ocak ayında bazı girişimlerde bulunabileceği de iddia edildi. Jesus, 24 yaşındaki orta saha oyuncusunu özellikle istemiş, Sarı-Lacivertliler 3.5 milyon Euro karşılığında Santa Clara ile anlaşmıştı. Lincoln için Fenerbahçe harekete geçtiğinde, Porto da süreci yakından takip etti.

TAM İSABET

Lincoln Fenerbahçe'ye transfer olduğunda ismi çok da bilinmiyordu. Ancak Jesus'un yakından tanıdığı Lincoln, kalitesini ilk andan itibaren ortaya koydu.

KAYNAK: SABAH
Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 2
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Kesin:))))
    Cevapla
  • Cafer C 1 yıl önce Şikayet Et
    Onları bilemem ama bizde kıskanan öyle çok ki... Seni kastetmedim. ;)
    Cevapla