Inter görüşmelere başlayacak! Hakan Çalhanoğlu...

İtalya Serie A ekibi Inter, Hakan Çalhanoğlu’nun 2024’te bitecek sözleşmesini uzatmak için milli oyuncuyla görüşmelere başlayacak.

Inter görüşmelere başlayacak! Hakan Çalhanoğlu...
Inter görüşmelere başlayacak! Hakan Çalhanoğlu...
GİRİŞ 21.11.2022 07:00 GÜNCELLEME 21.11.2022 07:00
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

İtalya Serie A’nın köklü ekibi Inter, Hakan Çalhanoğlu’nu elinde tutmak için girişimlere başladı.

Calcio Mercato’nun haberine göre Milano ekibi sözleşmesi 2024’te son bulacak oyuncu ile yeni sözleşme için görüşmelere başlayacak.

Orta sahanın bel kemiği

28 yaşındaki oyuncu Marcelo Brozovic ve Nico Barella ile Inter’in orta sahasını oluşturuyor. Milli yıldızımız 8 numara pozisyonun hücumu yönetiyor ve takımda duran topların sahibi konumunda. 

Şampiyonlar Ligi’nde son 16’ya kaldılar

Inter, Şampiyonlar Ligi’nde Bayern Münih, Barcelona ve Viktoria Plzen’in bulunduğu C gurubunda yer alıyordu. Lacivert siyahlılar 6 maç sonunda 10 puanla ikinci olup üst tura çıkarken, Hakan Çalhanoğlu maçların hepsinde forma giyip 1 gol atarken 1 de asist yaptı. 

Serie A’da zirve ile 11 puan fark var

15 haftası geride kalan Serie A’da 30 puanla, 1. Napoli’nin 11 puan gerisinde 5. sırada yer alıyor. 14 maçta forma giyen yıldızımız 2 gol atarken, 4 kez de gol pası verdi.

KAYNAK: AJANSSPOR
SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.
YORUMLAR 1
  • Nitekim 1 yıl önce Şikayet Et
    Bence acele etmesin Real Madrid yada Barça’ya Gidebilir
    Cevapla