ManU'dan Ronaldo hamlesi! "Uygun adımlar atıldı"

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Manchester United, kulübü kendisine ihanet etmekle suçlayan Cristiano Ronaldo hakkında uygun adımların atıldığını açıkladı.

ManU'dan Ronaldo hamlesi! "Uygun adımlar atıldı"
ManU'dan Ronaldo hamlesi! "Uygun adımlar atıldı"
GİRİŞ 18.11.2022 16:29 GÜNCELLEME 18.11.2022 16:31
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Manchester United'da verdiği röportajın ardından eleştiri oklarını üzerine çeken Portekizli yıldız Cristiano Ronaldo, gündemdeki yerini koruyor. 

Kulüpten yapılan açıklamada, "Manchester United, bu sabah Cristiano Ronaldo'nun son röportajına yanıt olarak gerekli adımları attı. Bu süreç sonuca ulaşana kadar daha fazla yorum yapmayacağız." ifadeleri kullanıldı.

Kulüple ilişiği kesilecek

Sportsmail'in haberine göre, Manchester United Ronaldo'nun sözleşmesini feshedecek ve 16 milyon sterlin alacağından bir kuruş bile ödemeyecek. United avukatlarının gerekçesi ise Ronaldo'nun kulüp başkanına ve teknik direktörüne söylediği sözler. 

United'ın avukatları, Ronaldo'nun kulüp, Glazers, menajer Erik ten Hag ve takım arkadaşlarına karşı söylediği şeylerden dolayı sözleşmesinin şartlarını ihlal ettiğinden memnunlar.

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 2
  • fatih 1 yıl önce Şikayet Et
    size üstüne para verir mors olursun manu
    Cevapla
  • miforetor 1 yıl önce Şikayet Et
    Ronaldonunda paraya ihtiyacı varya
    Cevapla