Napoli iç transferde 'Kim'le yola devam etmek istiyor

İtalya Serie A'da yoluna emin adımlarla devam eden Napoli, iç transferde sezonun flaş isimlerinden Kim Min Jae ve Kvaratskhelia ile yeni mukavele imzalamak istiyor.

Napoli iç transferde 'Kim'le yola devam etmek istiyor
Napoli iç transferde 'Kim'le yola devam etmek istiyor
GİRİŞ 18.11.2022 14:11 GÜNCELLEME 18.11.2022 14:13
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

İtalya Serie A'da yoluna emin adımlarla ilerleyen Napoli, ligde en yakın rakibi Milan'ın 8 puan önünde liderlik koltuğunda bulunuyor.

Çizme ekibi, bu iyi başlangıcın ardından iç transferde de bazı isimler ile masaya oturmayı planlıyor.



Performansları ile göz doldurdular

La Gazzetta Dello Sport'ta yer alan habere göre, İtalyan temsilcisi Kim Min-Jae ve Kvaratskhelia'nın takımda kalması için şartları zorlayacak.

Napoli'de sezon başında Fenerbahçe'den transfer edilen ve ortaya koyduğu performansla Avrupa devlerini peşinde gezdiren Kim Min-Jae ile bu sezon hücumda skorer kimliği ile dikkatleri üzerine çeken Kvaratskhelia, kısa zamanda taraftarın sevgilisi oldu. Çizme ekibi, performanslarından oldukça memnun olduğu bu iki isimle yeni sözleşme görüşmelerinde bulunacak. 



Her iki ismin sözleşmesini 2028'e uzatmak istiyorlar

Napoli, Güney Koreli savunmacı Kim'in 2025 yılında bitecek sözleşmesinin 2028'e uzatmak isterken, 2027'ye kadar sözleşmesi bulunan Gürcü oyuncu Kvaratskhelia ile de 1 senelik uzatma opsiyonunu devreye sokup 2028'e kadar yola devam etmeyi planlıyor.

 

KAYNAK: HABER7
Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 2
  • Xjjdjdjsjz 1 yıl önce Şikayet Et
    Gündem kimmiş yani
    Cevapla
  • digital 1 yıl önce Şikayet Et
    Maradona dan bu yana en iyi futbolunu oynuyor Napoli.izlerken keyif aliyorsun.Sampiyonlar Liginde yari final olursa sasirmam
    Cevapla