Bu kez İspanyol basını duyurdu! Arda Güler...

Her geçen gün hakkında yeni transfer söylentileri ortaya çıkan Arda Güler için son iddia İspanyol basınından geldi.

GİRİŞ 18.11.2022 09:59 GÜNCELLEME 18.11.2022 23:48
Bu Habere 44 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe'nin genç yıldızı Arda Güler, sarı-lacivertli takımda çok az süre almasına rağmen Avrupa devlerini peşine takmaya devam ediyor. Son günlerde genç futbolcu için Borussia Dortmund, Ajax ve Paris Saint Germain iddiaları ortaya atılmıştı. İspanyol devi Barcelona'nın da 17 yaşındaki oyuncu için devrede olduğu iddia edidi.

İspanyol basınında yer alan iddiaya göre; La Liga ekibi, Arda'nın gelişimini yakından takip ediyor. Haberde ayrıca Napoli ve Bayern Münih'in de Arda Güler ile ilgilendiği belirtildi.



BARCELONA BAŞKANI'NIN DİKKATİNİ ÇEKTİ

Barcelona Başkanı Joan Laporta'nın, kulübe uzun vadede çok şey kazandırabilecek bir oyuncu olduğu için Arda'yı takip ettiği ifade edildi.

Laporta'nın sarı-lacivertlilerin başkanı Ali Koç'la yakın ilişkiler içerisinde olduğu biliniyor.

İşte İspanyol basınına yansıyan haber..

TRANSFERİNDEN GENÇLERBİRLİĞİ DE PAY ALACAK

Geleceğin büyük yıldızı Arda Güler'in bonservisinin yüzde 20'si Gençlerbirliği'nin elinde bulunuyor. Fenerbahçe, Ankara ekibiyle görüşerek yüzde 20'lik kısmı da almak istiyor.

Arda Güler bu sezon 13 maçta görev alırken; 3 gol, 1 asistlik performans sergiledi. Genç yıldızın Fenerbahçe ile 2025 yazına kadar sözleşmesi bulunuyor.

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 44
  • Mustafa 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu menajerlerin oyunu.reklam en iyi satış yöntemidir.adam kendi takımında 11 e çıkamazken,gelecek görüp büyük takımlar peşine düşmüş, tabi yersen.gidin hali sahalara yüzlerce bileğine hakim genç görebilirsiniz.bu işin püf noktası pazarlama.nice ardalar harcanıp gitti.bak8n hepsi 3.ligde bölgesel amatörde gazozuna maç yapıyor.talip olan takımlara bakın bugüne kadar kaç tane türk oyuncuyu alıp oynatmış.ve bu takımların altyapıları bizimkileri şortu ile yener.
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    jesua dikkat ediniz.ardayı çok iyi yönetiyor.paracılar bu evlat için çok tehlikeli.agır,agır çıkacaksın bu merdivenleri,sabırla,inatla.
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu gşrdiğ 15 dakikada bile rüştünü isoat ediyor. Farkı bu. Bozulmzsa geleceğin büyük sporcusu. Messi veya Ronaldası. Gören gözler için tabii ki.
    Cevapla
  • K.. 1 yıl önce Şikayet Et
    Şişirin bakalım nereye ksdar. Adam kendi takımında forma giyemiyor kim alır bu oyuncuyu. O kadar iyi kendi takımında niye oynatmıyorsunuz. 2 sene önce Muhammed diye bir oyuncunuz vardı onada aynı şeyi diyordunuz nrrde şimdi bu oyuncu adını duyan varmı. 2-3 milyon etmez oyuncuyu yok barselona yok bayern inlgileniyormuş hadi len
    Cevapla
  • çakalsınız? 1 yıl önce Şikayet Et
    Kesinlikle /30 u fenerde kalıp satılmalı. Diğer satıştan pay almak lazım
    Cevapla
  • MİSAFİR 1 yıl önce Şikayet Et
    Zaten onun için fener gençlerbirliğinden bonservis almaya çalışıyor.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle