Barcelona'nın Messi ısrarı sürüyor!

Barcelona Başkanı Joan Laporta, Paris Saint Germain'le sözleşmesi sezon sonunda sona erecek efsane futbolcuları Lionel Messi ile zamanı gelince transfer görüşmesi yapacağını ifade etti.

Barcelona'nın Messi ısrarı sürüyor!
Barcelona'nın Messi ısrarı sürüyor!
GİRİŞ 16.11.2022 21:37 GÜNCELLEME 16.11.2022 21:47

Barcelona efsane futbolcusu Lionel Messi'nin yerini dolduramadı. Arjantinli yıldızın Katalan ekibine dönmesini isteyenlerin sayısı ise azımsanmayacak kadar fazla.

Bu isimlerden biri de Barcelona başkanı Joan Laporta. Laporta, Paris Saint Germain'le bu sezon oldukça formda bir sezon geçiren mukavelesi sezon sonunda bitecek 35 yaşındaki yıldız futbolcuyu tekrar Barcelona'ya kazandırmanın hesaplarını yapıyor.

Barcelona Başkanı Joan Laporta

Messi ile görüşecek

Katalan ekibinin başkanı, çocuklarla yaptığı bir konuşmayı basın mensuplarıyla paylaşırken, Messi düşüncesini de açıklamış oldu.

Laporta "Kolombiya'da konuştuğum küçük çocuklar Messi ve Lewandowski hakkında sorular yöneltti. Benden Messi'yi yeniden Barcelona'ya getirmemi istediler. Onlara Messi'nin her zaman Barcelona'nın bir parçası olacağını ve bu konuyla ilgili olarak zamanı gelince görüşeceğimizi söyledim.'' şeklinde konuştu.

Messi'yi yeniden Nou Camp çimlerinde görmek isteyen Başkan Laporta'nın bu sözleri Barcelona'nın Dünya Kupası'ndan sonra Messi'nin transferi için seferber olacağı şeklinde yorumlandı.



Dünya Kupası'nda oynayacak

PSG ile bu sezon oldukça iyi bir performans ortaya koyan Lionel Messi şu sıralar ülkesi Arjantin'le Dünya Kupası'nda boy göstermek için Katar'da bulunuyor. 

Arjantinli süperstar, ülkesi ile C Grubu'nda mücadele edecek. Arjantin bu grupta Suudi Arabistan, Polonya ve Meksika ile üst tura çıkmak için yarışacak.

 

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.