Marcelo Bielsa, Premier Lig'e dönmeye hazırlanıyor

En son Premier Lig ekiplerinden Leeds United'ı çalıştıran başarılı teknik adam Marcelo Bielsa, Bournemouth'un başında Premier Lig'e geri dönmeye hazırlanıyor.

Marcelo Bielsa, Premier Lig'e dönmeye hazırlanıyor
Marcelo Bielsa, Premier Lig'e dönmeye hazırlanıyor
GİRİŞ 15.11.2022 10:00 GÜNCELLEME 15.11.2022 10:03

Son olarak Premier Lig ekiplerinden Leeds United'ı çalıştıran 67 yaşındaki Marcelo Bielsa, Bournemouth'un başında Ada'ya geri dönmeye hazırlanıyor.

Leeds United'ı Championship'ten Premier Lig'e çalıştıran Marcelo Bielsa'nın yeni adresi netlik kazanıyor. İsmi uzun süre Süper Lig'in devleri Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş ile de anılan Arjantinli teknik adam, Ada basınında yer alan haberlere göre İngiltere Premier Lig ekiplerinden Bournemouth ile görüşüyor.



Dünya Kupası'ndan sonra göreve başlayabilir

Oynattığı hücuma yönelik futbolla ilgi çeken, bu konuda birçok futbolsever ve Teknik Direktörün hayranlık duyduğu isimlerin başında yer alan 67 yaşındaki çalıştırıcının, Dünya Kupası sonrasında göreve gelebileceği belirtildi. Bournemouth, bu sezon 15 maçta 16 puan toplarken, ligde ise 14. sırada yer alıyor.

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.