Vitor Pereira'nın Corinthians macerası sona erdi

Fenerbahçe'de iki farklı dönemde Teknik Direktörlük yapan Portekizli Teknik Adam Vitor Pereira'nın yeni sezonda Corinthians'ın başında yer almayacağı açıklandı.

Vitor Pereira'nın Corinthians macerası sona erdi
Vitor Pereira'nın Corinthians macerası sona erdi
GİRİŞ 14.11.2022 09:31 GÜNCELLEME 14.11.2022 14:10

Brezilya Ligi takımlarından Corinthians'ın başkanı Duilio Monteiro Alves, teknik direktör Vitor Pereira'nın biten mukavelesinin yenilenmeyeceğini ve yeni sezonda takımın başında olmayacağını duyurdu.

Brezilya Ligi'nde sezonun son maçında dün sahasında Atletico Mineiro'ya 1-0 kaybeden Corinthians'ta Başkan Duilio Monteiro Alves'ten çarpıcı bir açıklama geldi.



Yola devam edilmeyecek

Alves yaptığı açıklamada, teknik direktör Vitor Pereira'nın biten sözleşmesinin yenilenmeyeceğini ve yeni sezonda kendisiyle yola devam edilmeyeceğini açıkladı. Alves, "Bugün bir dönemi kapatıyoruz. Vitor Pereira ve teknik ekibi kulüpte artık görev yapmayacak. Sözleşmesini süresi doldu ve yenilenmeyecek." şeklinde konuştu.

2015-16'da bir sezon ve 2021-22 sezonunda yarım sezon Fenerbahçe'yi de çalıştıran Pereira, Corinthians'ta sezonu 65 puanla 4. sırada bitirdi.

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.