Kim Min-Jae’ye dev talip! Dudak uçuklatan bonservis bedeli

İngiliz ekibi Tottenham'ın Napoli'nin Güney Koreli savunma oyuncusu Kim Min-Jae için 45 milyon euroyu gözden çıkardığı belirtildi.

Kim Min-Jae’ye dev talip! Dudak uçuklatan bonservis bedeli
Kim Min-Jae’ye dev talip! Dudak uçuklatan bonservis bedeli
GİRİŞ 12.11.2022 09:55 GÜNCELLEME 13.11.2022 00:38
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Sezon başından Fenerbahçe’den transfer edilen Kim Min-Jae 6’sı Şampiyonlar Ligi, 13’ü Serie A olmak üzere 19 maçta forma giyerek takımın değişmez isimlerinden biri oldu. Savunmada verdiği mücadeleyle iyi performans sergileyen Güney Koreli oyuncu, ligde de 2 gole imza attı. Kim Min-Jae'nin güncel piyasa değeri 35 milyon euro olarak gösteriliyor.

Katar’da düzenlenecek olan 2022 Dünya Kupası’nda da boy gösterecek olan yıldız stoperin göstereceği performansla Avrupa’nın dev kulüplerini cezbetmesine yüksek olasılık olarak bakılıyor. Napoli yönetimi, bu kulüplerden birinin Kim Min-Jae gibi komple bir merkez stoper için 45 milyon euroluk serbest kalma maddesini ödemesinden çekiniyor.

Napoli sözleşmesini uzatmak istiyor!

Bu nedenlerden dolayı harekete geçen İtalyan kulübü, Kim ile yeni kontrat çalışmalarına başladı. Yıldız stoperi elinde tutmak isteyen Napoli, Güney Koreli oyuncunun maaşına tatmin edici bir zam yapıp, serbest kalma maddesini yükseltmek veya tamamen kaldırmak istiyor. Napoli, Kim Min-Jae ile 27 Temmuz'da sözleşme imzalamıştı. Serbest kalma maddesi korkusundan dolayı İtalyanlar, bu sözleşmeden yaklaşık 3 ay sonra yeni bir kontrat için Kim'in kapısına dayandı. Dünya Kupası’ndan önce Kim’le anlaşmaya çalışan Napoli eğer başarılı olamazsa, dev turnuvanın hemen ardından yıldız stopere yeni bir kontrat sunacak.

Tottenham 45 milyon euroyu gözden çıkardı!

Serie A ekiplerinden Napoli'de göstermiş olduğu performansla tüm dikkatleri üzerine çeken Kim Min Jae'ye dev talip çıktı. İtalyan basınına göre, gelecek sezondan itibaren 45 milyon Euro'ya serbest kalabilecek olan Min Jae için Tottenham bu parayı gözden çıkardığı öne sürüldü.

Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 6
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Bizde oynasa o kadar para vermezler isterse 10 sene oynasın orası başka bir vitrin bunu kabul etmemiz gerekiyor.
    Cevapla
  • Alalt 1 yıl önce Şikayet Et
    Adamlar ne kadar uyanık daha kaç ay oldu alalı iki katı fiyatına satılıyor bizimkiler uyusunlar
    Cevapla
  • TaraftarFb 1 yıl önce Şikayet Et
    Pazar farki var kardesim bilgisizce konusma.
    Cevapla
  • Vatandaş 1 yıl önce Şikayet Et
    Eee fener elinde tutamadı napolide tutamayacak çünkü buyuk balık küçük balığı hep ne yapar ham ham yapar ..bu adamm baska bir boyut 100 milyon avro deseler yeridir adam tepeden tırnağa kusursuz stoper ..fener serbest kalma bedelini çok düşük yazmış fenerde bu sezon kalsaydı avrupa maçlarında vitrinde olur en az 50 milyon avroya giderdi
    Cevapla
  • Arslan 1 yıl önce Şikayet Et
    Yazmış değil.menajerleri ve kendisi o şekilde yazdirmislar
    Cevapla
  • Uğur 1 yıl önce Şikayet Et
    Napoli! Biz bu hikayeyi yaşadık kardeşim. O adam sizide basamak yapacak ve sonunda Tottenhama gidecek. Sizle sözleşme falan imzalamaz.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle