Luis Suarez veda etti! Yeni durağı...

Uruguaylı yıldız Luis Suarez, altyapısından yetiştiği Nacional'e gözyaşları ile veda etti. Takımdan ayrılan 35 yaşındaki yıldızın yeni adresinin neresi olacağı ise merak uyandırdı.

Luis Suarez veda etti! Yeni durağı...
Luis Suarez veda etti! Yeni durağı...
GİRİŞ 08.11.2022 19:48 GÜNCELLEME 08.11.2022 19:53
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Geçtiğimiz sezon La Liga ekibi Atletico Madrid ile yollarını ayırıp sürpriz bir kararla futbola başladığı Nacional'e transfer olan Luis Suarez'in, Uruguay ekibi ile olan birlikteliği de uzun sürmedi. Yıldız futbolcu, çocukluk aşkı olan mavi beyazlı renklere gözyaşları içinde veda etti.

Nacional ile 16 maçta forma giyen Suarez, takımına 8 gollük katkı sundu. 35 yaşındaki yıldız, Uruguay'da kaldığı kısa sürede 2 kez kupa sevinci yaşadı.



Suarez'in yeni durağı neresi olacak?

Deneyimli forvetin yeni durağı ise şimdiden merak konusu oldu. Kariyerinde Liverpool, Ajax, Barcelona ve Atletico Madrid gibi takımlarda oynayan 35 yaşındaki forvet oyuncusuna Endonezya ve Suudi Arabistan Ligi ekiplerinden yoğun ilgi var.



Süper Lig de bir ihtimal

Luis Suarez'in Avrupa takımlarından teklif beklediği belirtilirken, Türk kulüplerinin de süreci yakından takip ettiği ve oyuncunun son kararını Katar'da düzenlenecek olan Dünya Kupası sonrasında vereceği ileri sürülüyor.

 

KAYNAK: HABER7
Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 4
  • Reis 1 yıl önce Şikayet Et
    Ofspor'a gelebilir.
    Cevapla
  • İsi 1 yıl önce Şikayet Et
    Uzak dursun
    Cevapla
  • 1071 1 yıl önce Şikayet Et
    Adana spor da
    Cevapla
  • Misafir123 1 yıl önce Şikayet Et
    Trabzonspor olabilir
    Cevapla