Marcao'dan Sevilla'ya kötü haber!

Galatasaray'dan Sevilla'ya transfer olan Marcao yine sakatlandı. La Liga ekibi, Manchester City maçında sakatlanan Brezilyalı oyuncunun durumuyla ilgili açıklama yaptı.

Marcao'dan Sevilla'ya kötü haber!
Marcao'dan Sevilla'ya kötü haber!
GİRİŞ 04.11.2022 16:32 GÜNCELLEME 04.11.2022 16:32

Yaz transfer döneminde Galatasaray'dan Sevilla'ya 12+3 milyon euro bonservis bedeliyle transfer olan Marcao yine sakatlandı.

Sezon başı kampında sakatlanan ve Ekim ayının ortasına kadar yeni takımıyla maça çıkamayan Marcao, Şampiyonlar Ligi'nde oynanan Manchester City maçında yeniden sakatlandı.

Sevilla'dan yapılan açıklamada Manchester City maçında sakatlanan ve mücadeleye devam edemeyen Marcao'nun sağ bacağında yaralanma tespit edildiği ve Dünya Kupası'ndan sonra takıma dönebileceği ifade edildi.

Brezilyalı stoper, Sevilla formasıyla ligde 4, Şampiyonlar Ligi'nde ise 3 maça çıktı. Marcao, oynadığı maçlarda taraftardan övgü dolu yorumlar aldı.

Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.