Avrupa'nın devleri Merih için devrede!

Premier Lig devi Manchester United ile La Liga devi Real Madrid, Atalanta'da oynayan milli oyuncu Merih Demiral'ı transfer listesine aldı.

Avrupa'nın devleri Merih için devrede!
Avrupa'nın devleri Merih için devrede!
GİRİŞ 03.11.2022 12:43 GÜNCELLEME 04.11.2022 01:10
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

İtalya Serie A'da Atalanta'da forma giyen milli oyuncumuz Merih Demiral, başarılı performansı ile dünya devlerinin ilgisini çekmeye devam ediyor. Geçen sene Juventus'tan 1 yıllığına Atalanta'ya kiralanan ve burada sergilediği iyi oyunun ardından yaz transfer döneminde bonservisi alınan Merih için iki büyük takım devreye girdi.

ManU devre arasında, Real Madrid sezon sonu kapı çalacak

Fanatik'te yer alan habere göre, Merih Demiral'ın hem Atalanta hem de milli takımdaki performansını dünya devleri yakından takip ediyor. İngiliz devi Manchester United'ın genç oyuncu için devre arasında Atalanta'nın kapısını çalması bekleniyor. Manu dışında Real Madrid'in de geçen sezondan bu yana yıldız futbolcuyu transfer listesinde bulundurduğu biliniyor ve sezon sonunda Merih Demiral için girişimde bulunacağı ifade ediliyor.



Atalanta 50 Milyon Euro'nun altında bırakmak istemiyor

Bu sezon İtalyan ekibiyle ligde 11 karşılaşmada görev alan ve 1 gollük katkı sunan Merih için Atalanta'nın 50 Milyon Euro'nun aşağısında bir rakamı kabul etmesi beklenmiyor. Milli yıldızın Transfermakt verilerinde güncel piyasa değeri ise 25 Milyon Euro olarak gösteriliyor.

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 2
  • Dibinibulan 1 yıl önce Şikayet Et
    Milli takım performansı yazıyor haberde değil mi ?
    Cevapla
  • Raşit 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu büyük takımların transfer listesini nereden görebiliyoruz?
    Cevapla