İngiltere'de Burnley'e 3 puanı Halil Dervişoğlu getirdi

İngitere Championship'te eski Galatasaraylı yıldız Halil Dervişoğlu'nun formasını giydiği Burnley, sahasında Rotherham United'ı ağırladı. Maça, 90+10'da galibiyet golünü atan Halil Dervişoğlu damga vurdu.

İngiltere'de Burnley'e 3 puanı Halil Dervişoğlu getirdi
İngiltere'de Burnley'e 3 puanı Halil Dervişoğlu getirdi
GİRİŞ 03.11.2022 10:39 GÜNCELLEME 03.11.2022 10:42
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

İngiltere Championship'in 19. haftasında Burnley sahasında Rotherham United'ı misafir etti. Turf Moord Stadyumu'nda oynanan mücadelenin henüz üçüncü dakikasında konuk ekip Ben Wiles'ın attığı golle 1-0 öne geçti. 

Ev sahibi ekip 35. dakikada Jay Rodriguez'in attığı golle skora denge getirdi: 1-1. Takımlar soyunma odasına 1-1'lik eşitlikle gitti. Konuk ekipte 63. dakikada oyuna giren Ogbene, 64. dakikada attığı golle Rotherham United'ı bir kez daha öne geçirdi.

Uzatmalarda geri döndüler

Karşılaşmada dakikalar 70'i gösterdiğinde Burnley Menajeri ve eski Manchester City efsanesi Vincent Kompany, Tella'nın yerine gol ümidi olarak Halil Dervişoğlu'nu oyuna aldı.

75. dakikada konuk ekipten Bramall, ikinci sarı kart ve ardından kırmızı kartla oyun dışında kaldı. Ev sahibi ekip rakibinin 10 kişi kalmasından sonra ataklarını daha da sıklaştırdı. 90+1. dakikada Benson Manuel skora denge getiren golü kaydetti.

Üç puan Halil'den!

Mücadele'nin 90+10. dakikasında sahneye çıkan Milli yıldız, ceza sahası yayından yapılan sert vuruşta kaleci Johansson'dan dönen topu kale sahasında tamamladı ve maçı kazandıran isim oldu.

Burnley, Halil'in attığı golle rakibini 3-2 mağlup etmeyi başardı. Mücadelenin ardından maçın yansımaları İngiltere basınında yer alırken Halil Dervişoğlu, gecenin en çok konuşulan isimleri arasında yer aldı. Bu skorun ardından lider Burnley puanını 38'e yükseltti. 22 puanda kalan Rotherham United ise, 14. sırada yer aldı.

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 6
  • Esra cengiz 1 yıl önce Şikayet Et
    Keşke hala Galatasaray da olsaydı
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Abartmayın iyi oyuncu ama büyğk takım oyuncusu değil
    Cevapla
  • Gs'li 1 yıl önce Şikayet Et
    Gs bunu alamadığına çok pişman olacak hücuma dönük her mevkide oynar.
    Cevapla
  • Riddo 1 yıl önce Şikayet Et
    Gönülden candan seni kutluyorum abim Başarılar diliyorum
    Cevapla
  • ercisli 1 yıl önce Şikayet Et
    Tamam bu ona yeter sezon boyunca yatar. Senede 5 golü geçmez tâbi eğer oynarsa
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle