Juventus'un yıldızı Pogba'dan kötü haber!

Yaz transfer döneminde Manchester United'tan ayrılıp Juventus'a imza atan Paul Pogba, Dünya Kupası'nda forma giyemeyecek.

Juventus'un yıldızı Pogba'dan kötü haber!
Juventus'un yıldızı Pogba'dan kötü haber!
GİRİŞ 31.10.2022 20:46 GÜNCELLEME 31.10.2022 20:46

Juventus Fransız yıldızı Paul Pogba, sakatlığı sebebiyle uzun süredir sahalardan uzak kalmıştı. 29 yaşındaki orta saha oyuncusunun sakatlığının nüksetmesi üzerine Pogba'nın menajeri Rafaela Pimenta yaptığı açıklamayla, yıldız futbolcunun Dünya Kupası'nı kaçıracağını doğruladı. 

The Athletic'e konuşan Pimenta, "Torino ve Pittsburgh'da dün ve bugün yapılan tıbbi incelemenin ardından, Paul Pogba'nın ameliyatından sonra hala rehabilitasyon sürecine ihtiyacı olacağı için Dünya Kupası'nda oynayamayacak" dedi.



Sakatlıklar yakasını bırakmadı

Juventus'a transferinin ardından 25 Tem 2022'de menisküs sakatlığı yaşayan Pogba 49 gün sonra iyileşmiş ve antrenmanlara çıkmaya başlamıştı. Bu sezon sakatlığı sebebiyle henüz Çizme ekibinde forma giyemeyen Fransız yıldız, geçtiğimiz günlerde de sağ dizinden sakatlık yaşayarak 20 Kasım'da başlayacak Dünya Kupası'nda forma giyme ihtimalini iyice azaltmıştı.

 

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.