Zlatan Ibrahimovic'ten Fransızları kızdıracak sözler!

Milan'ın dünyaca ünlü futbolcusu Zlatan Ibrahimovic sansasyonel açıklamalarına bir yenisini ekledi.

Zlatan Ibrahimovic'ten Fransızları kızdıracak sözler!
Zlatan Ibrahimovic'ten Fransızları kızdıracak sözler!
GİRİŞ 31.10.2022 18:02 GÜNCELLEME 31.10.2022 18:02
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Zlatan Ibrahimovic...Kimilerine göre gelmiş geçmiş en ikonik futbolcuların başında geliyor. Açıklamalarıyla gündem olmasına alışık olduğumuz İsveçli golcünün son sözleri yine tartışma yarattı.

İtalyan devi Milan'da top koşturan ancak sakatlığı sebebiyle bu sezon henüz forma giyemeyen İbrahimoviç, Fransız televizyonu Canal+'a açıklamalarda bulundu.

Paris Saint Germain'den (PSG) ayrıldıktan sonra Fransız futbolunun ve Ligue 1'in kötüye gittiğini söyleyen 41 yaşındaki efsane, "Benden sonra Fransa'da konuşacakları bir şey kalmadı" dedi.

Fransa'nın kendisine ihtiyacı olduğunu vurgulayan İbrahimovic, "Benim Fransa'ya ihtiyacım yok. Gelişmek için Mbappe, Neymar ve Messi'ye sahip olmanız yetmez." diye konuştu.

Milan'a 2019- 2020 sezonunda dönen Zlatan Ibrahimovıc, geçtiğimiz sezon kazanılan şampiyonlukta önemli bir rol oynamıştı.

"En az 7-8 ay forma giyemeyebilirim" 

Sezonun tamamlanmasının ardından Milano ekibinden yapılan açıklamada ise İsveçli yıldızın dizinden ameliyat olacağı ve en az 7-8 ay forma giyemeyeceği belirtilmişti.

Ibrahimovic, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Dizimdeki şişlik 6 aydır var. Takımla son 6 ayda sadece 10 kez antrenman yapabildim. Sahada daha önce hiç bu kadar acı çekmemiştim. Emekli olmayacağım ve yakında döneceğim." ifadelerini kullanmıştı. (TRT Spor)

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 1
  • oflu 1 yıl önce Şikayet Et
    adam haklı katılıyorum soylediklerine
    Cevapla