Enes Ünal frikikten attı! Sosyal medyada gündem oldu

Milli futbolcu Enes Ünal, Getafe formasıyla dün frikikten harika bir gole imza attı. Türk futbolseverler, genç golcünün Avrupa'daki performansını A Milli Takım'a taşıyamamasını eleştirdi.

Enes Ünal frikikten attı! Sosyal medyada gündem oldu
Enes Ünal frikikten attı! Sosyal medyada gündem oldu
GİRİŞ 25.10.2022 10:41 GÜNCELLEME 25.10.2022 10:53
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

La Liga'da Getafe formasıyla dün frikikten harika bir gol atan Enes Ünal, bazı futbolseverlerin tepkisini çekti. Genç golcünün Avrupa'daki performansını A Milli Takım'a taşıyamaması sosyal medyada gündem oldu.

İspanya 1. Futbol Ligi'nin (La Liga) 11. haftasında Getafe, deplasmanda Celta Vigo ile 1-1 berabere kaldı. Enes Ünal, frikikten attığı harika golle takımına 1 puanı getirdi.

İşte o müthiş gol:

Enes Ünal'ın harika golünden sonra ise Türk futbolseverlerin sosyal medya paylaşımları dikkat çekti.

İşte o eleştiriler:

KAYNAK: HABER7
Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 8
  • MASK 1 yıl önce Şikayet Et
    Yahu bizdeki futbolseverleri anlayamıyorum keza hayatının çoğunu futbolla geçmiş hatta oynamış yorumcularıda anlayamıyorum biri gol attımı çok iyi oynadı oluyor helede es kaza bir ortası da gol olunca ahanda asist de yapmış oluyor enes enfes gol atmış hemen milli takım yahu adamın oynadığı maç ve gol sayısına bakın onuda bırakın golün haricinde ne yapmış mesela gs ye giden A.Bardakçı adam defans oyuncusuna göre çok gol atmış hemen fiyatı arttı peki bu defans oyuncusu defansda nasıl görevini yerine tam olarak veya ne kadar yerine getirdi
    Cevapla
  • Net 1 yıl önce Şikayet Et
    Milli takıma çağrılmamalı geçen sezon gol kralı olan Türk oyuncu oynasın
    Cevapla
  • Basar 1 yıl önce Şikayet Et
    Bir çiçekle bahar olmaz
    Cevapla
  • Anti Fenerbahçeli 1 yıl önce Şikayet Et
    Zaten Avrupa hayranlığından kaybediyoruz her zaman.Avrupada 1 gol atan adamı göklere çıkarıyoruz bizde 20 gol atan adamın önemi yok.
    Cevapla
  • Fenerbahçeli 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu gol ile bir yıl geçinir artık :)
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle