Manchester United, Joao Felix'in peşinde!

Dünyaca ünlü futbolcu Cristiano Ronaldo'yu kadro dışı bırakan Manchester United, Portekizli isim yerine Atletico Madrid'den Joao Felix'i kadrosuna katmayı planlıyor.

Manchester United, Joao Felix'in peşinde!
Manchester United, Joao Felix'in peşinde!
GİRİŞ 22.10.2022 18:30 GÜNCELLEME 22.10.2022 23:20
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Atletico Madrid'den ayrılmak isteyen Joao Felix'in Cristiano Ronaldo'nun yerine Manchester United'a transfer olabileceği belirtildi. Kulübünden ayrılmak isteyen iki oyuncuyla çok karmaşık bir rolü olan menajer Jorge Mendes.

Ronaldo, İngiliz ekibinden ayrılmak istiyor. Yıldız futbolcu menajerine kendisine kulüp bulmasını söyledi. Ronaldo'nun devre arasında ManU'dan ayrılacağı ifade ediliyor.

Manchester United, Felix'in menajeriyle görüşüyor!

Bu arada Madrid'de Felix'in Ocak ayında veya yaz aylarında Atletico'dan ayrılmak istediği iddia ediliyor. İspanyol Deportes Cuatro'ya göre bu, Felix'in ayrılmak istemesi United'ın hamlesini yapmasının önünü açabilir. İspanya'daki haberlere göre, önümüzdeki yaz kalıcı bir anlaşma için Ocak ayında oyuncunun kiralanması planlanıyor.

Felix, Cristiano Ronaldo menajeri olan Jorge Mendes tarafından temsil ediliyor. İngiliz ekibinin Joao Felix için son haftalarda görüşmeler gerçekleştirdiği ifade ediliyor. Ancak Portekizli genç yıldız ile sadece Manchester United ilgilenmiyor. Bu transferde İngiliz ekibinin Bayern Münih, Paris Saint-Germain ve Premier Ligi'nden bir ekibin daha ilgisinin olduğu belirtiliyor.

Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 1
  • Umut 1 yıl önce Şikayet Et
    4 senedir patlamasını beklediğim bir wonderkid
    Cevapla