İngiliz basını duyurdu! "Gerrard'ın yerine Fatih Terim"

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Aston Villa'nın uzun süredir takım çalıştırmayan Fatih Terim'i listeye aldığı iddia edildi.

İngiliz basını duyurdu! "Gerrard'ın yerine Fatih Terim"
İngiliz basını duyurdu! "Gerrard'ın yerine Fatih Terim"
GİRİŞ 21.10.2022 18:36 GÜNCELLEME 21.10.2022 18:36
Bu Habere 39 Yorum Yapılmış

Burak Elmas başkanlığı döneminde Galatasaray ile yollarını ayıran ve sonraki dönemde başka bir takım çalıştırmayan Fatih Terim için Premier Lig'den önemli bir talip çıktı. 

Fatih Terim ve Mauricio Pochettino listede

Daily Mail'in haberine göre Aston Villa, teknik direktörlük görevi için Fatih Terim ve Mauricio Pochettino ile görüşecek. Steven Gerrard ile yollarını ayırdığını açıklayan Villa'nın tecrübeli ve takım üzerinde otoritesi etkili olabilecek bir teknik adamla çalışmak istediği öğrenildi. 



Sadece 9 puan toplayabildi

Steven Gerrard döneminde Aston Villa, Premier Lig'de 11 maçta 2 galibiyet, 3 beraberlik ve 6 mağlubiyet yaşadı. Aston Villa İngiltere Premier Lig'de sadece 9 puan toplayabildi.

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 39
  • Adnan 1 yıl önce Şikayet Et
    Fatih Terim artık bitmiştir ,paran var kendine gercekten vakit gecirecek başka bir şey bul ve dinlen keyfini çıkar.bıktık laaa sizleri görmekten yeter daaa
    Cevapla
  • Çınar Çınar 1 yıl önce Şikayet Et
    Fatih Terim dünyanın en iyi teknik direktörlerden biri niye zorunuza gidiyor turkiyede böyle bir hocamız var gurur duymak lazım niye adamdan bikiyorsun ne yaptı size Fatih Terim ayrı bir figür gelen genç hocaları gördük Erol bulut tahammül etmedi fener emre belez oğluna aynı sergen Yalçın a aynı Ünal Karaman a aynı şimdi okan buruk geldi bakalım ne kadar sürer
    Cevapla
  • Oktay doğanet 1 yıl önce Şikayet Et
    Bir iş yapılıyor adamı görmekten bıktığını söylüyorsun yaptığı işe bak sonuçlarına bak bide bitti diyecek kadar bu işi biliyorsan sende bu işe gir hayatı bu kadar boş yaşama
    Cevapla
  • Vatandaş 1 yıl önce Şikayet Et
    Fatih terim dünyanın en iyi teknik direktörlerinden biri
    Cevapla
  • Veli 1 yıl önce Şikayet Et
    İç piyasaya dönük bir pazarlama taktiği.
    Cevapla
  • Adil G. 1 yıl önce Şikayet Et
    Fatih Terimi bu saatten sonra GS Başkanlığı dışında başka hiç bir şey kesmez.
    Cevapla
  • Realite 1 yıl önce Şikayet Et
    Aston villa kaybettiklerini geri kazanır ve Hak ettiği sıraya kesinlikle getirir.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle