Manchester United'in efsane kalecisinden flaş Ronaldo sözleri!

1991-99 yılları arasında Manchester United'in kalesini koruyan Danimarkalı eski efsane Peter Schmeichel, Cristiano Ronaldo'nun kendisini hayal kırıklığına uğrattığını söyledi.

Manchester United'in efsane kalecisinden flaş Ronaldo sözleri!
Manchester United'in efsane kalecisinden flaş Ronaldo sözleri!
GİRİŞ 20.10.2022 16:59 GÜNCELLEME 20.10.2022 17:16
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

İngiltere Premier Lig'in 12. haftasında Manchester United, sahasında Tottenham'ı 2-0 mağlup etti. Maçta süre alamayan Cristiano Ronaldo'nun karşılaşma bitmeden soyunma odasına gitmesi tepki çekti. Manchester United'in efsane kalecilerinden Peter Schmeichel da konu ile ilgili Portekizli yıldıza eleştiride bulundu.



"Hayal kırıklığına uğradığımı söyleyebilirim"

Peter Schmeichel, Ronaldo ile ilgili hayal kırıklığı yaşadığını ifade ederek şöyle konuştu:

“Böyle soyunma odasına gitmek, şu anda istemediğimiz her şeyi ortaya koyuyor. Bunun manşetlere çıkacağını biliyordu. İlk defa onda hayal kırıklığına uğradığımı söyleyebilirim. Genellikle onu destekliyorum ve durumunu anlıyorum. Buradaki nokta onun çok büyük ve çok varlıklı bir oyuncu olması. Onu oyuna mı koyalım yoksa dışarı mı çıkaralım? Bilmiyorum."



Bruno Fernandes'e övgü

Manchester United'ın Tottenham'ı 2-0 mağlup ettiği maçta takımının 69. dakikada ikinci golünü kaydeden bir diğer Portekizli Bruno Fernandes'i öven Schmeichel, "Bence çok iyi oynadı. Onun kalitesindeki oyuncular, asla etrafındaki oyunculardan daha iyi olmazlar. Onun gibi düşünen oyunculara ihtiyaç duyarlar" şeklinde konuştu.


KAYNAK: HABER7
Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 4
  • CR7 1 yıl önce Şikayet Et
    Ronaldo bunu hak etmiyor ben olsam bu takımda durmam
    Cevapla
  • TPRK 1 yıl önce Şikayet Et
    Dibine kadar Messi ci biri olarak diyebilirim ki tek hatası manu ya karşı anlamsızca hissettiği vefa duygusu. Bunları hiç haketmedi. Manu vasat oyuncu vasat teknik ekip ve vasat yönetimle daha çoook cıty den 6 yer. Abrupa da anca uefa konferas ligi falan kasar. GERİZEKÂLILAR.
    Cevapla
  • Muhammed Ali 1 yıl önce Şikayet Et
    En büyük hatayı vefasini geri dönmekle ödedi o bunu haketmedi
    Cevapla
  • Yavuz Özmen Almanya 1 yıl önce Şikayet Et
    Bence doğal hakkı, onunda onuru var.
    Cevapla