Gerrard'dan Coutinho'ya destek! "Barça'da mutlu değildi..."

Aston Villa teknik direktörü Steven Gerard, sezona kötü bir başlangıç yapan Phillippe Coutinho'ya destek verdi. Gerrard, Cutinho'nun Barcelona'da oynadığı dönemlerde mutlu olmadığını söyleyerek oyuncusuna güvendiğini belirtti.

Gerrard'dan Coutinho'ya destek! "Barça'da mutlu değildi..."
Gerrard'dan Coutinho'ya destek! "Barça'da mutlu değildi..."
GİRİŞ 19.10.2022 20:04 GÜNCELLEME 19.10.2022 23:01

   
Haber 7 Spor Servisi

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Aston Villa teknik direktörü Steven Gerrard, Philippe Coutinho'nun Barcelona'da mutlu olmadığını ve şu anda en iyi seviyesinde olmasa da bunu ilerleyen dönemlerde başaracağından emin olduğunu söyledi.

Aston Villa, Coutinho'yu geçtiğimiz ocak ayında Barcelona'dan kiralık olarak kadrosuna katmış ve yaz transfer döneminde 20 milyon Euro'ya bonservisini almıştı. 



11 maçta skor katkısı yapamadı

Kiralık olarak forma giydiği altı ayda güzel bir grafik çizen Brezilyalı oyuncu bu sezon istenileni bir türlü veremedi. Aston Villa formasıyla bu sezon çıktığı 11 maçta henüz skor katkısında bulunamadı. 



Steven Gerrard'dan destek

İngiliz ekibinin teknik direktörü Steven Gerrard, Coutinho'ya güvendiğini belirterek ilerleyen dönemde istenilen performansı göstereceğini söyledi. 



"Barcelona'da mutlu olmadığını gördük"

Coutinho'nun Barcelona'da mutlu olmadığını gördüklerini ve bu yüzden transfer ettiklerini söyleyen Gerrard, "Yaşı ve sahip olduğu yetenekle ona tamamen güveniyorum. Rakamlar onun en iyi seviyesinde olmadığını söylüyor ama ona her şeyi vereceğiz. İhtiyacı olan tek destek olmak." dedi.



"Yetenek veya klasını hala kaybetmedi"

30 yaşında yıldız oyuncunun eski formuna dönmek için çalıştığını söyleyen Steven Gerrard, "Belki de kendine inanmasına ve güvenmesine yardımcı olmak için biraz şansa ihtiyacı var. Yetenek veya klasını hala kaybetmedi. Geldiğinde çok iyiydi. Kalitesi hala aynı. Onun hakkındaki fikrim değişmeyecek." şeklinde konuştu.

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.