Ancelotti'den Manchester City eleştirisi! "En büyük ödülü biz aldık"

Real Madrid Teknik Direktörü Carlo Ancelotti, Manchester City'nin yılın kulübü seçilmesine tepki gösterdi. Ancelotti, "Bu ödüle büyük saygım var ama en büyüğünü mayıs ayında biz aldık." dedi.

Ancelotti'den Manchester City eleştirisi! "En büyük ödülü biz aldık"
Ancelotti'den Manchester City eleştirisi! "En büyük ödülü biz aldık"
GİRİŞ 18.10.2022 19:18 GÜNCELLEME 18.10.2022 19:26
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

    
Haber 7 Spor Servisi

Real Madrid'in yıldız golcüsü Karim Benzema yılın futbolcusuna verilen Altın Top Ödülü'ne (Ballon d'Or) layık görüldü. İngiliz devi Manchester City ise yılın kulübü seçildi. Real Madrid'in İtalyan Teknik Direktörü Carlo Ancelotti, öğrencisi Benzema'yı tebrik ederken Manchester City'nin yılın kulübü seçilmesine tepki gösterdi. 



"Bireysel bir ödül ama takımın yardımıyla kazanıldı"

Carlo Ancelotti, Fransız golcüden övgüyle bahsederek, "Çok mutluyuz, bireysel bir ödül ama takımın yardımıyla kazanıldı. Onu tebrik ettik ve artık bitti, yarınki antrenmandan başlayarak bir sonraki Altın Top'u düşünmeliyiz. Benzema artık daha fazla sorumluluk sahibi ve kendini sekiz yıl öncesine göre daha çok lider gibi hissediyor. Teknik olarak çok fazla değişmedi, kalite aynı. Değişen şey onun sorumluluğu ve takıma karşı tutumu" dedi.



"En büyük ödülü mayıs ayında biz aldık"

Ancelotti, "Yılın Kulübü" ödülünü alan İngiliz ekibi Manchester City'yi tebrik ederken yine de eleştirmekten geri durmadı. 

Tecrübeli teknik adam bu ödülü kazanmak için gerekli kriterlerin neler olduğunu bilmediğini söyleyerek şunları kaydetti:

"Kriterleri bilmiyorum. Takımlar hakkında konuştuklarını sanmıyorum çünkü en iyisi Şampiyonlar Ligi'ni kazanan Real Madrid'di. Onları yarı finalde yenmek çok zordu. Bazı detaylar sayesinde Premier Lig'i kazandılar. Bu ödüle büyük saygım var ama en büyüğünü mayıs ayında biz aldık."

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.
YORUMLAR 10
  • Nef'i 1 yıl önce Şikayet Et
    Liverpool'un sahibi kim acaba?
    Cevapla
  • Mehmet 1 yıl önce Şikayet Et
    Bence haklı. Manchester City’yi şahsen hiç sevmem. Arkalarında o BAE’li Arap sermayesi olmasa bugün böyle başarılı da olamazdı, bunca futbolcuya verecek parayı da bulamazdı. Real Madrid gibi gerçek büyük takımların arkasında böyle Arap, Rus milyarderler yok. Bayern Münih, Real Madrid, Barcelona ve Liverpool gerçek büyük takımlar. Manchester City ve PSG gibi takımlar sonradan hortladı bazı milyarderler sayesinde yoksa hiçlerdi!
    Cevapla
  • xray 1 yıl önce Şikayet Et
    hadi ordan real bayenin arkasına bak bakalım kapı gibi ülkeleri var.
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Urfa'da böyle haksızlıklar oluyor. son iki sene levandoski yerine ödülü Messi ye vermesi gibi.
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    angelotti haklı biri premier lig şampiyonluğu. diğeri la liga ve avrupa şampiyonlu. haksız karar alınmış.
    Cevapla
  • asaf 1 yıl önce Şikayet Et
    Adam haklı
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle