Dani Alves, 'El Clásico'yu Real Madrid taraftarlarıyla izledi

Barcelona'da oynadığı dönem iz bırakan oyunculardan olan Dani Alves, eski takımının Real Madrid ile oynadığı karşılaşmayı Santiago Bernabéu'da Madrid taraftarlarının arasında tribünden takip etti.

Dani Alves, 'El Clásico'yu Real Madrid taraftarlarıyla izledi
Dani Alves, 'El Clásico'yu Real Madrid taraftarlarıyla izledi
GİRİŞ 17.10.2022 14:47 GÜNCELLEME 17.10.2022 14:50
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Barcelona'da oynadığı dönem iz bırakan oyunculardan olan ve El Clasico maçlarında Madrid taraftarlarının nefret ettiği isimlerin başında gelen Dani Alves, eski takımının Real Madrid ile oynadığı karşılaşmayı Santiago Bernabéu'da Madrid taraftarlarının arasında izledi.



39 yaşındaki Brezilyalı, cesaretini ise sosyal medya aracılığıyla gösterdi. Dani Alves'in İnstagram hesabından yaptığı açıklamada şu ifadeler yer aldı:

“Hiç yaşamadığınız şeyleri deneyimlemek için her zaman çok fazla kişiliğe sahip olmanız gerekir. Bugünkü Clásico'yu farklı bir şekilde, farklı duygularla ve içeride olmak için muazzam bir istekle yaşadım"

Barca taraftarlarına çağrı

Dani Alves, teknik direktör Xavi Hernández ve Barça taraftarları için de bir mesaj bırakmayı ihmal etmedi. Brezilyalı yıldız, "İşler iyi gitmediğinde bile takımı teşvik etmek ve sevmek. Ne olursa olsun her zaman destek olmalıyız” dedi.



Dünya'nın en fazla kupa kazanan oyuncusu

Brezilyalı sağ bek, bugüne kadar kazandığı 41 kupa ile dünyanın en fazla kupa kazanan oyuncusu unvanını elinde bulunduruyor. Dani Alves şimdilerde ise Meksika'da UNAM Pumas takımının formasını giyiyor.

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 8
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Barcelona kötü kötü de real çok büyük . Geçen yıl hepsini ezdi geçti ve kötü oynadığında bile adı yetti . Mesela city 2-3 dakikada golleri yiyince şaşkına döndü. Liverpola da aynı tarife . Hülasa büyük takım çok fakat biri çok büyük . Zaten yüzyılın takımı seçilmiş bir takım los galacticos
    Cevapla
  • Zafer reyşen 1 yıl önce Şikayet Et
    Reali severim ,büyük takım ama liverpool ile şampiyonlar ligi finali sadece hırsızlık ve utançtı . O maçı ve kupayı hakkedecek hiç birşey yapmadı ve liverpooldan çaldı. O gün o kupa liverpoollu oyuncuların hakkıydı.
    Cevapla
  • Hayri 1 yıl önce Şikayet Et
    Ekuban kardeş barselonalı reallı değil
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Barselona'nin eski oyuncusu
    Cevapla
  • Akubat 1 yıl önce Şikayet Et
    bundan doğal ne. olabilir, sonuçta Real in eski oyuncusu.
    Cevapla
  • Hasan 1 yıl önce Şikayet Et
    Barselonan eski oyuncusu akrobat kardeş
    Cevapla
  • Demir 1 yıl önce Şikayet Et
    Réal in değil Barcelona’nın eski oyuncusu Akubat kardeş
    Cevapla
  • Mert 1 yıl önce Şikayet Et
    Barcelona nin eski oyuncusu olmasın? ??
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle