Diego Simeone, Ronaldo iddiasıyla ilgili ilk kez konuştu

Atletico Madrid Teknik Direktörü Diego Simeone, yaz transfer döneminde Cristiano Ronaldo'yu transfer etmek istedikleri iddiasıyla ilgili ilk kez konuştu.

Diego Simeone, Ronaldo iddiasıyla ilgili ilk kez konuştu
Diego Simeone, Ronaldo iddiasıyla ilgili ilk kez konuştu
GİRİŞ 16.10.2022 15:30 GÜNCELLEME 16.10.2022 15:38

Yaz transfer döneminde Cristiano Ronaldo'nun Manchester United'tan ayrılıp La Liga'ya Atletico de Madrid'e transfer olacağı söylentileri çıkmıştı. Konuyla ilgili bu zamana kadar hiç konuşmayan Atletico Madrid Teknik Dİrektörü Diego Simoene sonunda suskunluğunu bozdu.

Arjantinli gazeteci Martin Liberman ile Tigo Sports'a verdiği röportajda konuşan Diego Simeone, Ronaldo iddialarını yalanladı ve şöyle konuştu:

"Ronaldo hiç gündemimizde olmadı"

"Bazen insanlar söylemek istediklerini anlatmak için konuşurlar, gerçeği değil. Cristiano Ronaldo hiçbir zaman gündemimizde olmadı. O, Real Madrid'te oynadı. River'da Palermo'yu, Riquelme'yi veya Boca'da Ortega'yı oynarken hiç görmedim.

Sezon öncesi hazırlık maçında bazı taraftarlar bana, ne olduğu hakkında hiçbir şey bilmeden ama söylentilerden dolayı tepki gösterdi. Bu hoşuma gitti çünkü bu, bir taraftarın kalbinden gelen ve Ronaldo'nun hikayesini inkar etmemenin ötesinde o sırada hissettiklerimi yansıtan çok sağlıklı bir yansımaydı."


Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.