Igor Tudor, Juventus'un radarında!

Fransa'da Marsilya ile sezona fırtına gibi başlayan teknik direktör Igor Tudor'un Juventus'un radarına girdiği iddia edildi.

Igor Tudor, Juventus'un radarında!
Igor Tudor, Juventus'un radarında!
GİRİŞ 15.10.2022 11:06 GÜNCELLEME 15.10.2022 11:22
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Marsilya Teknik Direktörü Igor Tudor, Fransa'da sezona fırtına gibi başladı.

Fransa Ligi'nde geride kalan 10 haftada 7 galibiyet, 2 beraberlik ve 1 mağlubiyet alan Tudor'un Marsilya'sı, topladığı 23 puanla 3. sırada, lider Paris Saint-Germain'in 3 puan arkasında yer alıyor.

Marsilya, Şampiyonlar Ligi'nde ise D Grubu'nda topladığı 6 puanla, Tottenham'ın ardından ikini sırada bulunuyor.

İtalyan basını Tudor'u duyurdu

Marsilya'nın başında şu ana dek önemli işlere imza atan Igor Tudor, futbolcu ve antrenör olarak görev yaptığı Juventus'un radarına girdi.

İtalyan basınında yer alan haberde, sezona kötü bir şekilde başlayan Juventus'ta teknik direktör Massimiliano Allegri ile yolların ayrılması durumunda düşünülen isimlerden birinin Igor Tudor olduğu belirtildi.

Hırvat teknik adamın, Marsilya'da Jorge Sampaoli'den sonra göreve şüpheyle geldiği ancak şu ana kadar sergilediği performansla ligde ve Avrupa'da göz doldurduğu belirtildi.

Juventus'un da, bu performansı yakından takip ettiği vurgulandı.

Futbolcu ve teknik direktör olarak çalıştı

Futbolculuk döneminde Juventus formasını giyen 44 yaşındaki teknik direktör, 2020-2021 sezonunda ise Torino devinde teknik direktör Andrea Pirlo'nun yardımcısı olarak görev yapmıştı.

Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 2
  • KürTürk 1 yıl önce Şikayet Et
    Yaratmak Allah'a mahsustur. Sakın biz o anlamda kullanmıyoruz demeyin. Bu açık, apaçık bir hata.
    Cevapla
  • Vatan 1 yıl önce Şikayet Et
    Birinci olamadiktan sonra ilk beş başarı değil fransada. Başarı Lille nin hocasıdır Fransa'da PSG gibi bir takım varken şampiyon olmuştur
    Cevapla