Shevchenko, Ukrayna'da dehşete kapıldı! Gördüklerine dayanamadı

Ülkesine destek amaçlı yardım toplayarak Ukrayna'ya giden Andriy Shevchenko, Kiev, Irpin ve Dnipro kentlerinde gördükleriyle dehşete kapıldı.

Shevchenko, Ukrayna'da dehşete kapıldı! Gördüklerine dayanamadı
Shevchenko, Ukrayna'da dehşete kapıldı! Gördüklerine dayanamadı
GİRİŞ 12.10.2022 18:22 GÜNCELLEME 12.10.2022 20:40
Bu Habere 77 Yorum Yapılmış

   
Haber 7 / Spor Servisi

Son olarak Ukrayna Milli Takımı ve İtalya Serie A ekibi Genoa'da teknik direktörlük yapan Andriy Shevchenko, ülkesi Ukrayna'ya ziyarette bulundu.

Yetim çocuklarla görüştükten sonra bir hastaneye giden Andriy Shevchenko, gördüğü manzaralar karşısında gezisini yarım bırakmak zorunda kaldı.

Andriy Shevchenko, Ukrayna Cumhurbaşkanı Volodimir Zelenski ile birlikte

Shevchenko: "Daha fazla dayanamadım"

Yaşadığı şehri bu halde görünce çok etkilendiğini söyleyen Shevchenko, "Hastanenin çocuk koğuşlarına gittim ve korkunç yaralı küçük çocuklar gördüm, bombaların evlerine isabet edip kollarını, bacaklarını ve ailelerini nasıl aldığına dair hikayeler duydum. Dürüst olmak gerekirse, devam etmek istemedim çünkü daha fazla dayanamadım. Bu çok üzücüydü." dedi.

Yaşananların bir film olmadığını söyleyen efsane isim, “Bu bir savaş, kendi gözlerinizle görmeniz gereken bir şey. Bu bir film değil, gerçek hayat. Büyüdüğünüz yerlere geldiğinizde, roketler tarafından yok edildiklerini görmek çok üzücü. Bir zamanlar güzel ve binalarla dolu olan şehirler artık siyah ve cansız mekanlar” diyerek sözlerini tamamladı.




SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.
YORUMLAR 77
  • yaşar 1 yıl önce Şikayet Et
    2 yüzlüler başkasına olunca olabilir 3 maymunu oyna kendine olunca dehşete düşün.
    Cevapla
  • Delikanlı 1 yıl önce Şikayet Et
    yıllarca müslüman toplumla savaştılar afrikadaki insanların rengi siyah diye öldürüp ülkelerini sömürdü sömürmeyede devam ediyor bunların ataları umarım bu savaş batının tamamına yayılır insanlığın yüz karasısınız sizler yaşamayı bile hak etmiyorsunuz
    Cevapla
  • Ismail 1 yıl önce Şikayet Et
    Siz müslümanlara yasattiginiz savaslarin kirta birini görmediniz. Birbirlerinize attiginiz bir iki bombalarla bir iki kisi nallari dikiyor. Suriye iraka atilan her bomba 200 , 300 sivili birden sehit ediyordu. Unuttuk zanetmeyin. Sizin yaptiginiz show dan baska birsey degil
    Cevapla
  • Vatandaş 1 yıl önce Şikayet Et
    Acaba bu zata Afganis'tan, Irak ve Suriye'de yaşananlar karşısında da dehşete düştü mü?
    Cevapla
  • İLHAN ERTEM 1 yıl önce Şikayet Et
    Ukrayna kırılırken bu zamana kadar nerdeydi, kahramanlık böyle olmaz, hainler.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle