Haaland yedek kaldı! 10 kişi kalan Manchester City'ye Kopenhag çelmesi

UEFA Şampiyonlar Ligi G Grubu 4. hafta maçında Manchester City deplasmanda konuk olduğu Kopenhag'la 0-0 berabere kaldı.

Haaland yedek kaldı! 10 kişi kalan Manchester City'ye Kopenhag çelmesi
Haaland yedek kaldı! 10 kişi kalan Manchester City'ye Kopenhag çelmesi
GİRİŞ 11.10.2022 22:07 GÜNCELLEME 11.10.2022 23:22
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

UEFA Şampiyonlar Ligi G Grubu 4. hafta maçında Manchester City deplasmanda Kopenhag'a konuk oldu. Birçok pozisyonun olduğu maçta gol sesi çıkmadı ve taraflar sahadan 0-0 berabere ayrıldı. 

Rodri'nin golü VAR'dan döndü

Maça etili başlayan İngiliz ekibi 11. dakikada Rodri'nin attığı golle üstünlüğü sağladı. Yapılan VAR incelemesinin ardından ağlara giden top, pozisyon öncesinde Mahrez'in elle müdahalesi nedeniyle gol değeri kazanmadı. 

Mahrez penaltı kaçırdı

Mücadelede baskısını sürdüren Manchester City, 23. dakikada penaltı kazandı. Topun başına geçen Riyad Mahrez, penaltı atışından yararlanamadı. 

Manchester City 10 kişi kaldı

Karşılaşmanın 30. dakikasında İngiliz ekibi, Sergio Gomez'in rakibine yaptığı müdahale sonrası direkt kırmızı kart gördü ve takımını 10 kişi bıraktı. 



Maçın ikinci yarısında da birçok pozisyona girilirken her iki takım da girdiği pozisyonlardan yararlanamadı ve karşılaşma golsüz eşitlikle sona erdi.

Bu sonucun ardından Manchester City gruptaki puanını 10'a yükselterek liderliğini sürdürdü. Kopenhag ise puanını 2 yaptı. İki takım arasında oynanan ilk maçı City, 5-0 kazanmıştı. 

UEFA Şampiyonlar Ligi'nin 5. hafta maçında Manchester City sahasında Borussia Dortmund'u konuk edecek. Kopenhag ise deplasmanda Sevilla ile karşılaşacak. 

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.
YORUMLAR 3
  • Ramo 1 yıl önce Şikayet Et
    M. Ctiy Şike yapmış.
    Cevapla
  • Ronaldo 1 yıl önce Şikayet Et
    0-0 bitti mac
    Cevapla
  • Başgan 1 yıl önce Şikayet Et
    gol sesi çıkmadan 1-1 nasıl kalmışlar acaba. sessiz gol oldu demek ki. mute pozisyonunda.
    Cevapla