Lucescu: Sahaya dönerken belge imzalıyoruz

Dinamo Kiev Teknik Direktörü Mircea Lucescu, hava saldırısı nedeniyle sığınağa gittikleri Ruh Lviv maçı sonrası konuştu.

Lucescu: Sahaya dönerken belge imzalıyoruz
Lucescu: Sahaya dönerken belge imzalıyoruz
GİRİŞ 11.10.2022 02:57 GÜNCELLEME 11.10.2022 02:57
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Dinamo Kiev Teknik Direktörü Mircea Lucescu, Ruh Lviv ile oynadıkları ve füze uyarısı nedeniyle 80. dakikada duraklayan maç sonrası konuştu.

Mücadelenin 80. dakikasında Dinamo Kiev 2-0 öndeyken hakemin hava saldırısı uyarıyla takımlar sığınaklara gitti. Mücadele, 1.5 saati aşkın bir beklemenin ardından devam etti ve Dinamo Kiev 3-0'lık skorla kazandı.

Mücadelenin ardından konuşan Lucescu, "Hakem uyardığı anda stadyumdaki herkesin sığınaklara gitmesi gerekiyor. Oldukça garip bir durum. Sahadan çekiliyorsunuz ve hemen sığınaklara gitmeniz gerekiyor. Orada oturup bekliyorsunuz. Neler olduğunu bilmiyorsunuz. Herkes birbirine bakıp güç vermeye çalışıyor. Oyuncular telefonlarına bakıyor. Ukrayna'nın diğer bölgelerinden akrabalarıyla temas kurmaya çalışıyorlar. Onlara sorup stadyum civarında neler olduğunu öğrenmeye çalışıyorsunuz." dedi.

Dinamo Kiev'e şok! Maç sırasında sığınaklara gittilerDinamo Kiev'e şok! Maç sırasında sığınaklara gittiler

Rumen teknik adam, "Hakem uyardığı anda hemen sahayı terk etmemiz gerekiyor. Sahaya döndüğümüzde ise maçın devam edeceğini ve başımıza gelecekleri kabul ettiğimiz bir belge imzalıyoruz. Bu belgeyi ben de imzaladım." sözleriyle konuşmasını noktaladı.

Muhammet Binici Haber7.com - Gece Editörü
Haber 7 - Muhammet Binici

Editör Hakkında

İstanbul Şişli'de doğan Muhammet Binici, Anadolu Üniversitesi Radyo Televizyon Programcılığı ve Spor Yönetimi bölümlerini bitirdi. Eğitimine, İstanbul Üniversitesi Halkla İlişkiler bölümünde devam etmektedir. Gazeteciliğe 2012 yılında yerel haber siteleri ve yerel gazetelerde başladı. Gündem, Magazin alanlarında editör-muhabirlik yaptı. 2016 yılında Yeni Akit Gazetesi'nde bir yıl muhabirlik yaptıktan sonra, 2020 Eylül itibariyle Haber7'de 'Gündem Editörü' olarak görevine devam etmektedir.
YORUMLAR 5
  • aserto 1 yıl önce Şikayet Et
    Bir ulkede savaş varken ve maç yapilip pirim yapılıyorsa haberlerde burda söylenecek söz mustehaktir..en azından iptal edin savaş bitene kadar iptal edin ..
    Cevapla
  • şeriati osmanli 1 yıl önce Şikayet Et
    birileri can veriyor bunlarda top peşinde
    Cevapla
  • Sürmeneli 1 yıl önce Şikayet Et
    Kumar çarkları bir sekilde dönmesi lazım, kim bilir o maclar üzerinden nice insanlar iddaa vs oynuyolar.Ne kadar hazindir ki bu bizim ülkemizde de böyle
    Cevapla
  • reşo aga 1 yıl önce Şikayet Et
    tam bir showmen ve yalancı
    Cevapla
  • İslam 1 yıl önce Şikayet Et
    Sırf bir maç için canınızı hiçe sayıyorsanız bu bir akılsızlık başka bir açıklaması yok
    Cevapla