Leicester City ilk galibiyetini aldı!

Leicester City, Doğu Midlands derbisinde sahasında ağırladığı Nottingham Forest'ı 4-0 mağlup ederek bu sezon Premier Lig'de 8. hafta sonunda ilk galibiyetine ulaştı.

Leicester City ilk galibiyetini aldı!
Leicester City ilk galibiyetini aldı!
GİRİŞ 04.10.2022 02:03 GÜNCELLEME 04.10.2022 02:03

Leicester City'nin Premier Lig'deki galibiyet hasreti sona erdi. Leicester, 8. haftada Doğu Midlands derbisinde Nottingham Forest'ı konuk etti. Sezona oldukça kötü başlayan iki takımın mücadelesinde kazanan 4-0'lık skorla Leicester City oldu. 

Leicester'ı galibiyete taşıyan goller 25 ve 35. dakikalarda James Maddison ile 27. dakikada Harvey Barnes ve 73. dakiakda Patson Daka'dan geldi. 2 gol atan James Maddison, Patson Daka'nın golünde de asisti yapan isimdi. 

Ev sahibi ekipte milli oyuncumuz Çağlar Söyüncü, maç kadrosunda yer almadı. 

8. hafta sonunda ilk galibiyetine ulaşan Leicester, rakibi 4 puana ulaşarak rakibi Nottingham Forest ile puanını eşitledi. Leicester, 19. sıraya yükselirken üst üste 5. mağlubiyetini alan Nottingham Forest ise 20. sıraya geriledi. 

Muhammet Binici Haber7.com - Gece Editörü
Haber 7 - Muhammet Binici

Editör Hakkında

İstanbul Şişli'de doğan Muhammet Binici, Anadolu Üniversitesi Radyo Televizyon Programcılığı ve Spor Yönetimi bölümlerini bitirdi. Eğitimine, İstanbul Üniversitesi Halkla İlişkiler bölümünde devam etmektedir. Gazeteciliğe 2012 yılında yerel haber siteleri ve yerel gazetelerde başladı. Gündem, Magazin alanlarında editör-muhabirlik yaptı. 2016 yılında Yeni Akit Gazetesi'nde bir yıl muhabirlik yaptıktan sonra, 2020 Eylül itibariyle Haber7'de 'Gündem Editörü' olarak görevine devam etmektedir.