Ozan Kabak, Bundesliga'da haftanın 11'ine seçildi

Almanya Bundesliga ekiplerinden Hoffenheim'da forma giyen Ozan Kabak, 8. haftanın en iyi performans gösteren isimleri arasında kendine yer buldu.

Ozan Kabak, Bundesliga'da haftanın 11'ine seçildi
Ozan Kabak, Bundesliga'da haftanın 11'ine seçildi
GİRİŞ 03.10.2022 19:31 GÜNCELLEME 03.10.2022 19:32
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

Sezon başında 5 milyon Euro gibi cüzi bir miktara Schalke'den, Hoffenheim'ın yolunu tutan Ozan Kabak, yeni takımında oynadığı futbolla parmak ısırtıyor. Mavi-Beyazlılar'daki macerasına harika başlayan milli futbolcu, çıktığı 9 mücadelede 2 gol, 2 asistlik katkı sağladı. Bu sezon savunmadaki güven veren görüntüsünün yanında skorer kimliğiyle de ön plana çıkan 22 yaşındaki stoper, Bundesliga'nın 8. haftasında en iyi performans gösteren isimlerin arasında kendine yer buldu.

Hertha Berlin maçında asist yaptı

Milli futbolcu, takımının 8.hafta maçında Hertha Berlin ile deplasmanda oynadığı mücadele takımının beraberlik golünde asisti yapan isim oldu. Ozan, 25. dakikada Hoffenheim adına skoru dengeleyen golü kaydeden Andrej Kramaric'in sayısında asisti yapan isim oldu ve 8. haftanın en iyi 11'ine girdi.

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 12
  • HASAN 1 yıl önce Şikayet Et
    Evet iki milli kalecimiz Avrupanın futbolu zevk için oynayan esnaf takımlarından 5 gol yedi. Sürekli bu iki kaleci için Avrupa takımları yüksek bonservis ücretleri ile istiyorlardı. Acaba ne yapacaklar
    Cevapla
  • Turgut Reis 1 yıl önce Şikayet Et
    Ne demezsin, gördük 6 fün önce milli takımda. Yoksa baska adamdanmi bahsediyirsunuz ?
    Cevapla
  • Muhammed Ali 1 yıl önce Şikayet Et
    Adami begenmiyor olabilirsiniz ama adam ahlakli terbiyeli örnek futbolcu kudurun yabanci hayranlari kudurun ben Gsli degilim dürüstüm
    Cevapla
  • ömerB 1 yıl önce Şikayet Et
    Bildiginiz el bombası
    Cevapla
  • Prens Cumong 1 yıl önce Şikayet Et
    Madem bu kadar iyiydi parmak ısırıyordu, milli maçlarda nerdeydi
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle