Ozan Tufan performansıyla sınıfta kaldı!

Sezon başında Fenerbahçe'den Hull City'e transfer olan milli futbolcu Ozan Tufan, İngiltere'deki performansıyla beklentileri karşılayamadı.

Ozan Tufan performansıyla sınıfta kaldı!
Ozan Tufan performansıyla sınıfta kaldı!
GİRİŞ 03.10.2022 17:08 GÜNCELLEME 03.10.2022 17:09
Bu Habere 33 Yorum Yapılmış

Hull City’de sular durulmuyor. Ardı ardına alınan kötü sonuçlardan 24 takımlı Championchip’te 20. sıraya inen ve Şota Arvaledze ile yollarını ayıran Hull City’de taraftarlar bu kez Fenerbahçe’den transfer edilen Ozan Tufan’ı hedef aldı. 2-0 kaybedilen Luton maçındaki oyunu eleştirilen futbolcuya İngiliz basına da düşük not verdi. 

Fatih Terim “Bir dakika düşünme” dedi, Acun Ilıcalı aldı

Sezon Başında Hull City’nin sahibi Acun Ilıcalı, Fenerbahçe’de ‘istenmeyen kişi’ olan ve kadro dışı bırakılan Ozan Tufan’ı 3 milyon Euro bonservis bedeliyle kadrosunda kattı. Ilıcalı, transfer için Fatih Terim’den refarans aldığını belirterek şu açıklamayı yapmıştı:

"Ozan Tufan'ı, Fatih Terim'e sordum. Fatih hocam, 'Bir dakika bile düşünme' dedi. Sergen Yaçın’a sordum, 'Kendi pozisyonunda Türkiye'nin en iyisi' dedi. Emre Belözoğlu’na sordum 'Müthiş bir potansiyel' dedi."

Ozan Tufan ilk 4 haftada 2 gol attı

Ozan Tufan’ın Hull City dönemi iyi başladı. İlk hafta Bristol ve 4. hafta Burnley karşılaşmalarında ağları havalandırmayı başaran futbolcu, 5. hafta 5-2 kaybedilen West Bromwich maçında sakatlanarak oyundan çıktı. Sakatlık dönüşü bir türlü form tutamayan Ozan Tufan ardı ardına alınan 5 yenilginin4’ünde ilk 11’de sahaya çıktı. 

Luton maçında kötü oyun

Hull City’nin kendi sahasında2-0 kaybettiği Luton maçında Ozan Tufan 90 dakika forma giydi. İngiliz basını, performansı için futbolcuya maçtaki en düşük not olan 4.3’ü verdi. Sosyal medyadan büyük tepki gören Ozan Tufan için bir Hull City taraftar medya hesabı anket açtı. Ankete katılanların yüzde 90’ı Ozan’ın performansını beğenmedi. Hull City, 5 Ekim’de Wigan'ı konuk edecek.

Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 33
  • fb li 1 yıl önce Şikayet Et
    bu tür adamların türkiyede ve fenerbahçede kötü olduğunu anlaşılması bile yıllar sürüyor yada birileri böyle istiyor ozana benzeyen fb çok oyuncu var mesela kalecide böyle keşke ingiltereye gitsede ne olduğu çıksa
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Eğer doğru ise fatih sergen emre ya futbolcudan anlamıyor ya da dalga geçmişler . Yahu kazmada ne potansitel olacak . Ozanın tekniği sınırlı ağır oyuncu bu yani bu kadsr basit . Ondan sonra da türk futbolu ne halde deriz .
    Cevapla
  • sariyerli 1 yıl önce Şikayet Et
    Acun feneri arka bahcesi
    Cevapla
  • Hasanbb 1 yıl önce Şikayet Et
    Türkiye de futbolu bilen kim varsa Acun onlara sormuş. Onlarda Türkiye yi Ozan dan kurtarmak için düşünme al demişler. Acunda hiç düşünmemiş almış. Bravo size. Türkiye yi Ozan dan kurtardınız. Şimdi Acun düşünsün
    Cevapla
  • Orhan 1 yıl önce Şikayet Et
    İyi bi arkadas basarilar dilerim...ama yillarca bekleye bekleye iyi olmasi icin hem ben hem o yaslandi..fb den sogudum yemile keske gsye gitse diyede cok dua ettim :)...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle