Enes penaltı kaçırdı! Getafe yıkıldı

La Liga'nın 7. haftasında Getafe sahasında oynadığı maçta Valladolid'e 3-2 mağlup olurken, milli futbolcu Enes Ünal, takımına beraberliği getirecek penaltı atışını değerlendiremedi.

Enes penaltı kaçırdı! Getafe yıkıldı
Enes penaltı kaçırdı! Getafe yıkıldı
GİRİŞ 02.10.2022 11:18 GÜNCELLEME 02.10.2022 11:20
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

La Liga'da son iki haftada galibiyet alan Getafe evindeki karşılaşmada ligin alt sıralarındaki Valladolid'e mağlup oldu.

Getafe, Borja Mayoral ve Damian Suarez ile goller bulurken, Valladolid, biri penaltıdan olmak üzere Sergio Leon'un golleriyle rakibine karşılık verdi. Mücadelenin ilk yarısı 2-2 berabere tamamlandı.

Maçın 48. dakikasında Oscar Plano ile öne geçen Valldolid bu avantajını maç sonuna kadar korudu.

Getafe'de ilk 11'de sahaya çıkan Enes Ünal, karşılaşmanın 73. dakikasında kullandığı penaltıyı kaçırdı. Enes, maçın son dakikalarında rakip kale önünde de önemli bir pozisyonu değerlendirmedi.

Ligde 7 puanda kalan Getafe 14. sırada yer alırken, aynı puandaki Valladolid 15. sırada bulunuyor.

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 3
  • idris 1 yıl önce Şikayet Et
    Menajerlerinin şişirdiği balon senelerdir olduğu yerde sayıyor insan kendini hiç geliştirmezmi yahu
    Cevapla
  • Sakin 1 yıl önce Şikayet Et
    Paketlenir gelir çok beklemeyiz bu arkadaşi
    Cevapla
  • Enteresan 1 yıl önce Şikayet Et
    Enes santrafor pozisyonunda heba oluyor. Orta saha filan oynasa onun için daha iyi özgüveni tavanda performansı tabanda adama olan güven uzaya kadar varıyor. 28 Maçta 2 gol atan milli takım santraforu mu olur ua. Sanki alternatifsiz
    Cevapla