Barcelona yönetiminden Lionel Messi'ye açık kapı

Barcelona Başkan Yardımcısı Eduard Romeu, sezon sonunda serbest kalacak Lionel Messi'nin finansal şartların oluşması halinde Katalan ekibine dönebileceğini söyledi.

Barcelona yönetiminden Lionel Messi'ye açık kapı
Barcelona yönetiminden Lionel Messi'ye açık kapı
GİRİŞ 29.09.2022 21:48 GÜNCELLEME 29.09.2022 21:48
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Barcelona yönetiminde ekonomiden sorumlu başkan yardımcısı olarak görev yapan Eduard Romeu, İspanya'da yayın yapan El Mati de Catalunya Radio'ya kulübün ekonomik durumunu değerlendirdi.

Göreve geldikleri döneme göre kulübün mali yapısının toparlandığına dikkat çeken Romeu, ekonomik olarak bazı sorunların devam ettiğini belirtti.

"Maaş yükümüz hâlâ yüksek"

Romeu açıklamasında, "Barcelona'yı kurtardık ama hâlâ sağlıklı değiliz. Göreve geldiğimizde sadece mali olarak değil, sponsorlarla da sorunlu bir ilişkimiz vardı. Kurmuş olduğumuz yapı ile önümüzdeki yaz transfer döneminde mali bir sorunla karşılaşmayacağız. Maaş yükümüz hâlâ yüksek. İmzalanan sözleşmeler var. Birkaç sezon öncesinde makul bir maaş tablosuna ulaşacağız." ifadelerini kullandı.

Messi'ye açık kapı

Katalan ekibinin yaşadığı ekonomik sorunların ardından takımdan ayrılmak zorunda kalan ve Paris Saint Germain'e imza atan Lionel Messi'nin olası dönüşüyle ilgili ise Romeu, "Ekonomik olarak bizi zorlamayabilir çünkü serbest bir oyuncu olacak. Ancak bu sadece bize bağlı değil, teknik ekibin de onay vermesi gerekiyor." açıklamasında bulundu.

Bu sezon Paris Saint Germain formasıyla 11 maçta süre alan Lionel Messi, 6 gol ve 8 asist kaydetti. Arjantinli yıldız Paris Saint Germain'le Fransa Kupası ve lig şampiyonluğu yaşadı. (NTV Spor)

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.
YORUMLAR 6
  • Muhammed Ali 1 yıl önce Şikayet Et
    Messiyi hic sevmem Ronaldocuyum ama buda terbiyeli ben hic kibirli oldugunu görmedim
    Cevapla
  • Biri 1 yıl önce Şikayet Et
    Sizi satan adamı mı alacaksınız
    Cevapla
  • anonim 1 yıl önce Şikayet Et
    Adam ayrılmaya mecbur kaldı dostum
    Cevapla
  • anonim 1 yıl önce Şikayet Et
    Adam ayrılmaya mecbur kaldı dostum
    Cevapla
  • FB12 1 yıl önce Şikayet Et
    Lewandowski’yle birlikte dehşet olur diye düşünmüşlerdir belki. Uygun şartlarda kim Messi gibi bir futbolcuya hayır der ?
    Cevapla
  • Bahçıvan 1 yıl önce Şikayet Et
    geri dönersen tüm futbol severlerin gözünden düşersin misse.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle