Berisha iddiası! Bonservisini alacaklar

Transfer döneminde Jorge Jesus'un takımda istememesi üzere Bundesliga ekibi Augsburg'a kiralanan Berisha, oynadığı futbolla Alman kulübünün gözüne girdi.

Berisha iddiası! Bonservisini alacaklar
Berisha iddiası! Bonservisini alacaklar
GİRİŞ 29.09.2022 14:42 GÜNCELLEME 29.09.2022 14:46
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Bundesliga ekiplerinden Augsburg'a kiralık olarak transfer olan Mergim Berisha'nın performansı sonrası Augsburg, Fenerbahçe'den bonservisini alma kararı aldı.

Geçtiğimiz sezon RB Salzburg'dan transfer edilen ve performansından memnun kalınmayan Mergim Berisha, tekrardan ülkesi Almanya'ya transfer oldu. 24 yaşındaki golcü oyuncu Bundesliga ekibi Augsburg'a kiralık olarak transfer olduktan sonra sergilediği performansıyla Augsburg'un bonservisini almasını sağlıyor.

Bonservisi alınacak

İddialara göre, Fenerbahçe 'ye 5 milyon Euro'ya transfer edilen Berisha'nın kiralık sözleşmesindeki 4 milyon Euro'luk opsiyon maddesini Augsburg, sezon sonunda kullanacak.

Berisha'nın istatistikleri

Augsburg da 3 maçta 1 gol 1 asistle oynayan Berisha, geçtiğimiz günlerde oynanan hazırlık maçında ise 4 gol atmayı başarmıştı.

Berisha 2021 yazında 5 milyon euro karşılığında Salzburg'dan Fenerbahçe'ye transfer olurken 24 yaşındaki futbolcu sarı-lacivertli formayla 33 resmi maçta 8 gol atıp 2 asist yaptı.

- Ajansspor

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 1
  • Hakan-s 1 yıl önce Şikayet Et
    Fenerbahçeden kurtulanlar kendini buluyor nedense
    Cevapla