Atletico'dan sonra bir dev daha Çağlar için devrede!

Leicester City'den ayrılması gündemde olan Çağlar Söyüncü'nün yeni takımı için sürpriz bir iddia ortaya atıldı.

Atletico'dan sonra bir dev daha Çağlar için devrede!
Atletico'dan sonra bir dev daha Çağlar için devrede!
GİRİŞ 29.09.2022 10:01 GÜNCELLEME 29.09.2022 10:02
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Yaz Transfer döneminin son günlerinde Leicester City'de mutsuz olan Çağlar Söyüncü için Galatasaray ve Fenerbahçe devreye girmişti. Ancak milli futbolcu, kariyerine Avrupa'da devam etmek istediği için iki takımın ilgisine de teşekkür ederek reddetmişti.

Milli oyuncunun devre arasında takımdan ayrılabileceği konuşulurken bir dünya devi devreye girdi. Çağlar Söyüncü için Atletico Madrid'in yüksek ilgisi bulunduğu söylenirken bu transferde İspanyol ekibine bir rakip çıktı.

La Gazzetta dello Sport'da yer alan bir habere göre Inter, Leicester City'de yeteri kadar süre alamayan Çağlar Söyüncü ile ilgileniyor. İtalyan ekibinin devre arasında Çağlar Söyüncü için bir girişimde bulunacağı belirtiliyor.

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 6
  • Paşa 44 1 yıl önce Şikayet Et
    L. City ile sözleşme yenilemek istemiyor ondan dolayıda oynatılmıyor devre arası A. Madritte oynayacak çağlar büyük olasılıkla
    Cevapla
  • Anadolu 1 yıl önce Şikayet Et
    Oynamayan formu düşük adamı kim alacak ilk sene premier lig de iyiydi sonrasında foss kendini geliştirmezsen bakmazsan öyle olur meslektaşınız Ronaldodan örnek alın biraz dövme yaptırmayla saç boyamayla olmuyor o işler Tipik Türk futbolcuları magazin gazıyla ben oldum dünya yıldızı zanneder kendini.
    Cevapla
  • osman 1 yıl önce Şikayet Et
    adam 4 yıldır kesintisiz oynadı.sen cahilmisin tembelmisin internetten öğren öyle yaz bari
    Cevapla
  • Güzel insan 1 yıl önce Şikayet Et
    çağlar ilk başta çok iyiydi ama parayı ve şöhreti bulunca her yeri oynamaya başladı.neden mi? bir milli maçta dikkatimi cekti,bir faul veya birşey olmuştu normal itiraz ediyordu bizim oyuncu hakemle sohbet eder gibi yani o ara çağlar geldi bizim oyuncuya bağırıp çağırıp itti onu oyuncu bile aptal gibi oldu şaşırdı kaldı.takip ettim o olaydan sonra bakıyorum herkese bozuk atmaya başladı.eeee şohret olduya
    Cevapla
  • Musti Afatsum 1 yıl önce Şikayet Et
    bi yerleştiremediniz bir yere Adamı
    Cevapla
  • hakan... 1 yıl önce Şikayet Et
    kpss puanı düşük ondan
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle