Eden Hazard: Daha çok oynamak istiyorum

İspanyol devi Real Madrid'deki geleceği sık sık tartışma konusu olan Belçikalı yıldız Eden Hazard, istediği kadar forma şansı bulamadığı için yaşadığı hayal kırıklığını dile getirdi.

Eden Hazard: Daha çok oynamak istiyorum
Eden Hazard: Daha çok oynamak istiyorum
GİRİŞ 25.09.2022 19:31 GÜNCELLEME 25.09.2022 19:31
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

İspanyol devi Real Madrid'deki geleceği sık sık tartışma konusu olan Belçikalı yıldız Eden Hazard, istediği kadar forma şansı bulamadığı için yaşadığı hayal kırıklığını dile getirdi. 

UEFA Uluslar Ligi'nde Belçika Milli Takımı'nın Galler ile karşılaştığı maçın ardından açıklamalarda bulunan Hazard, "Real Madrid'de kendimi iyi hissediyorum, sadece az forma şansı buluyorum. Ve oynadığımda iyi oynuyorum. Bu hassas bir durum çünkü daha çok oynamak istiyorum. Ne yapabileceğimi biliyorum, Dünya Kupası'na iyi bir formda ulaşmak için olabildiğince süre almak istiyorum." sözlerini dile getirdi.

Yerini kaptırdı

3 yıldır Real Madrid'in formasını giyen Hazard, Vinicius ve Rodrygo'nun yükselen formları sonrası kadrodaki yerini de kaptırmıştı.

115 milyon Euro ödendi

2019 yılında Chelsea'den 115 milyon Euro'luk dev bir bonservis bedeli ile transfer edilen Hazard, Eflatun-Beyazlılarda beklentilerin altında kalmış ve sık sık sakatlık problemleri ile de boğuşmuştu.

31 yaşındaki futbolcu bu sezon Real Madrid ile yalnızca 4 maçta forma şansı bulurken, takımının Şampiyonlar Ligi'nde Celtic ile oynadığı mücadeleyi 1 gol ve 1 asist ile tamamlamıştı. Hazard geçtiğimiz sezon ise 23 maçta forma giyerken 1 gol ve 2 asist kaydetti.

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 6
  • Mardinli 1 yıl önce Şikayet Et
    Hazard artist profesyonel gibi davranmıyor bir maç var on maç yok
    Cevapla
  • Çay. 1 yıl önce Şikayet Et
    Hazard futbolcu ise ben ancelottiyim.(Real madride göre) Real ona büyük geliyor.
    Cevapla
  • gsli 1 yıl önce Şikayet Et
    vinicius jr oldugu takım da senin oynaman çok zor gardaş.
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Fener gel oynarsin abi
    Cevapla
  • Kral 1 yıl önce Şikayet Et
    Gel malatyaya gardaş şampiyon yap kaysıyı kap gardaş
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle