Jose Mourinho'dan emeklilik açıklaması

İtalya Serie A ekiplerinden Roma'nın dünyaca ünlü teknik direktörü Jose Mourinho, geleceği ve kariyeri hakkında dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Jose Mourinho'dan emeklilik açıklaması
Jose Mourinho'dan emeklilik açıklaması
GİRİŞ 25.09.2022 19:20 GÜNCELLEME 25.09.2022 19:21
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

İtalya Serie A ekiplerinden Roma'nın dünyaca ünlü teknik direktörü Jose Mourinho, geleceği ve kariyeri hakkında dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Foot Mercato'da yer alan habere göre yaklaşık 22 yıldır Avrupa futboluna çeşitli takımlarla damgasını vuran Jose Mourinho, yaşının ilerlemesine rağmen birkaç yıl daha teknik direktörlük yapmaya devam etmek istediğini şu sözlerle dile getirdi: 

"22 yıl çabuk geçti ama ben devam etmek istiyorum. İyi hissediyorum, güçlü hissediyorum, motive oluyorum, kazanmayı seviyorum, kaybetmekten nefret ediyorum, hiçbir şey değişmedi. Belki saçımın rengi değişti ve yüzümdeki kırışıklıklar arttı ama devam etmek istiyorum. Artık bir 22 yılım daha yok ama birkaç yıl daha var"

Avrupa devlerinde görev aldı

Kariyerinde Porto, Chelsea, Inter, Real Madrid, Manchester United ve Tottenham gibi Avrupa devlerini de çalıştıran 59 yaşındaki teknik adam, 2021'den bu yana Roma'da görev yapıyor. 

Kariyerinde Şampiyonlar Ligi şampiyonluğu başta olmak üzere sayısız başarıları bulunan Mourinho, geçtiğimiz sezon Roma'yı UEFA Konferans Ligi'nde zafere taşımıştı. 

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 2
  • 49 lu 1 yıl önce Şikayet Et
    Senin de yok tokatlı ha
    Cevapla
  • Mustafa 60 1 yıl önce Şikayet Et
    Yarına çıkmaya senedin yok morio
    Cevapla