Cristiano Ronaldo'ya büyük şok! Men cezası gelebilir!

Cristiano Ronaldo, geçen sezon oynanan Everton maçı sonrasında rakip takım taraftarının elindeki telefonu vurarak yere düşürmesi nedeniyle İngiltere Futbol Federasyonu tarafından suçlu bulundu.

Cristiano Ronaldo'ya büyük şok! Men cezası gelebilir!
Cristiano Ronaldo'ya büyük şok! Men cezası gelebilir!
GİRİŞ 24.09.2022 09:50 GÜNCELLEME 25.09.2022 00:30
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Manchester United futbolcusu Ronaldo'nun geçtiğimiz sezon yaptığı hareket için İngiltere Futbol Federasyonundan karar geldi. Portekizli süper yıldız Nisan ayında oynanan Everton maçında Old Trafford'daki tünele giderken otizmli bir taraftarın elindeki telefona vurarak yere düşürmüştü.

Olay sonrasında sosyal medyada tepkiler yükselirken, Merseyside polisi de uyarı metni yayınlamıştı. Merseyside polisinden yapılan açıklamada, "9 Nisan Cumartesi günü Everton ile Manchester United maçıyla alakalı iddia bize ulaştı. 37 yaşındaki bir adam saldırı iddiasıyla sorguya çekildi. Konu koşullu uyarı olarak ele alındı ve an itibariyle konu kapandı." denilmişti.

Federasyon "suçlu" dedi

Diğer taraftan FA aldığı kararda, Ronaldo'nun suçlu olduğuna karar verdi. Federasyon Portekizli yıldıza uyarı verebileceği gibi, belli sayıda maçtan men kararı da verebilir. (NTV Spor)

Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 1
  • sariyerli 1 yıl önce Şikayet Et
    yazıklar olsun böyle bir adamı suçlu buldunuz ne yapacağınızı şaşırdınız ahlaksızlar dünyanın en iyi insanı bu Bu adamın yaptığı yardımları hangi biri yapmış ki ona muhakkak Sinirinden Görmeli bir şey yap bir şey olmuştur Ama ben sanmıyorum ki Ronaldo bir daha hiçbir zaman böyle bir şey yapsın hiçbir zaman isteyerek bir şey olmamıştır ve o da O kişiden özür dilemesini bilir uğraşmayın bu çocukla ne yapacağınızı şaşırdınız O adam olmasaydı 20 sene futbol seyredemezdik
    Cevapla