Lewandowski'den Ballon d'Or açıklaması!

Bayern Münih'ten ayrılarak Barcelona'ya transfer olan yıldız golcü Robert Lewandowski, "Bence Ballon d'Or'a giden yol Barcelona'da, Bayern'de olduğundan daha kısa." dedi.

Lewandowski'den Ballon d'Or açıklaması!
Lewandowski'den Ballon d'Or açıklaması!
GİRİŞ 20.09.2022 23:16 GÜNCELLEME 20.09.2022 23:16
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Uzun yıllar formasını giydiği Bayern Münih'ten ayrılarak Barcelona'ya transfer olan yıldız golcü Robert Lewandowski, Ballon d'Or ödülünü kazanma ihtimali hakkında açıklamalarda bulundu.

Marca'da yer alan habere göre Barcelona formasıyla ödülü kazanabileceğine inanan Polonyalı golcü, "Barcelona, ​​en çok oyuncunun Ballon d'Or kazandığı takım. Bence Ballon d'Or'a giden yol Barcelona'da, Bayern Münih'de olduğundan daha kısa." sözlerini dile getirdi.

2021'de Messi'ye kaptırdı

2021 yılında Ballon d'Or ödülünün en büyük adayları arasında gösterilen Polonyalı golcü, Lionel Messi'nin gerisinde kalmıştı. Lewandowski'nin ödülü kazanamaması futbol dünyasında tartışmaları beraberinde getirmişti.

Sezona fırtına gibi başladı

Bayern Münih'teki performansını Barcelona'da da sürdüren 34 yaşındaki golcü futbolcu sezona adeta fırtına gibi bir başlangıç yaptı. Katalan ekibiyle şu ana kadar 8 maça çıkan Lewandowski 11 gol ve 2 asistlik performans gösterdi.

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.
YORUMLAR 2
  • Muhammed Ali 1 yıl önce Şikayet Et
    Bosuna heveslenme Lewa cünkü bundan sonra ya Haaland yada Mbappe arasinda gececek uzun yillar böyle sürecek.
    Cevapla
  • fatih 1 yıl önce Şikayet Et
    kesinlikle geçen yıl messi'den çok daha fazla hak etmişti. lobi yine galip geldi.
    Cevapla