Barcelona karıştı! Xavi'den Pique'ye rest

İspanya La Liga ekiplerinden Barcelona, Teknik Direktör Xavi ile tecrübeli stoper Gerard Pique arasında yaşanan tartışma nedeniyle olaylı günler yaşıyor.

Barcelona karıştı! Xavi'den Pique'ye rest
Barcelona karıştı! Xavi'den Pique'ye rest
GİRİŞ 19.09.2022 21:57 GÜNCELLEME 19.09.2022 21:58
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

La Liga ekiplerinden Barcelona, Teknik Direktör Xavi ile tecrübeli stoper Gerard Pique arasında yaşanan tartışma nedeniyle olaylı günler yaşıyor.

İspanyol basınında yer alan habere göre Barcelona'nın tecrübeli stoperi Gerard Pique, Bayern Münih'e kaybettikleri maçın ardından soyunma odasında istediği süreleri alamaması nedeniyle şikayetlerde bulundu. 

Gerginlik yükseldi

İspanyol futbolcunun sözlerini duyan Teknik Direktör Xavi ise, "Ve şimdi daha da az oynayacaksın" sözleri ile tepkisini dile getirdi. 

Yaşanan gelişmelerin ardından Pique ve Xavi arasındaki ilişkinin şu anda oldukça gergin olduğu belirtiliyor.

Formasını kaybetti 

2008 yılından beri Barcelona forması giyen ve uzun süredir takımın vazgeçilmezleri arasında yer alan Pique bu sezon ise ilk 11'deki yerini kaybetti. Xavi'nin savunma hattında Andreas Christensen, Eric Garcia, Jules Kounde ve Ronald Araujo'yu daha çok tercih etmesi ile 5. tercih olmaya kadar gerileyen tecrübeli stoper yalnızca 2 maçta forma şansı buldu.

Maliyeti çok yüksek

Takımda fazla süre bulamayan Pique'nin maaşı da Barcelona için ayrı bir sorun oluşturuyor. Yüksek maaşı, kulüp için mali bir yük olarak görülen Pique'nin bu sezon takımdan ayrılabileceği de iddialar arasında yer aldı. (Fanatik)

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.
YORUMLAR 10
  • Takipçi 1 yıl önce Şikayet Et
    Adam top oynanmasını bilmiyor çok hata yapmıştır bu samana kadar Barcelona da aman aman sakın almasınlar.. Paraya yazık olur
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Ne fb ne bjk ne gs alırsa adana demirspor alır
    Cevapla
  • Hahah 1 yıl önce Şikayet Et
    Cimboma gel gel birak barca kim
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Come to Galatasaray.
    Cevapla
  • Hekim 1 yıl önce Şikayet Et
    No, don't come to Turkey. You're outdated
    Cevapla
  • ahmet 1 yıl önce Şikayet Et
    adana Demirspor alsın
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle