Beckham, Elizabeth'in naaşını görmek için 12 saat boyunca bekledi

Futbol efsanelerinden David Beckham, geçtiğimiz hafta hayatını kaybeden İngiltere Kraliçe'si 2. Elizabeth'in naaşını görebilmek için Buckingham Sarayı'nın önünde 12 saat sırada bekledi.

Beckham, Elizabeth'in naaşını görmek için 12 saat boyunca bekledi
Beckham, Elizabeth'in naaşını görmek için 12 saat boyunca bekledi
GİRİŞ 16.09.2022 19:25 GÜNCELLEME 16.09.2022 19:25
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

Ölüm haberi ile tüm İngiltere ve dünyada yankı uyandıran 2. Elizabeth'in ölümü, İngiliz futbolcu David Beckham için de yıkıcı oldu.

Sosyal medya üzerinden de üzüntüsünü dile getiren Beckham, Kraliçe'nin naaşını ziyaret etmek istedi. Fakat kalabalığı hesaba katmayan İngiliz futbolcu, 12 saat boyunca naaşı görebilmek için sıra bekledi. 2. Elizabeth'e saygılarını sunduktan sonra ayrıldı.

HAYRANLARINA DONUT ISMARLADI

Öğleden sonra geldiğinde çok dikkat çekmeden sırada kalabileceğini düşündüğünü dile getiren David Beckham,"Saat 2'de gelmenin biraz daha sessiz olacağını düşünmüştüm. Yanılmışım" dedi.

Sıra boyunca dikkat çekmeye devam eden Beckham, kendisiyle fotoğraf çektirmek isteyen hayranlarına donut ısmarladı.

 

 

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.
YORUMLAR 10
  • Enes 1 yıl önce Şikayet Et
    Buradan alinmasi geren çok büyük bir ders var aslinda. Kralice iyiydi kötüydü hic onemli değil. Oradaki ünlü bir insanin devlet büyüğüne saygisi. Kendi nufusunu kullanip 5 dakika da gorup te gidebilirdi değil mi?
    Cevapla
  • Paol 1 yıl önce Şikayet Et
    Mazlumlarin kanını içen İngiltere kraliçesi geberdi onu savunan onu destek verende onlar gibi vampirdir...
    Cevapla
  • Mahmut 1 yıl önce Şikayet Et
    Eee kralice hanim simdi afrikadaki mazlumlarin hesabini verme vakti...geleceklerini hayalllerini hayatlarini calip sömürdügünúz mazlumlarin asyadan afrikaya hepsiyle yuzlesme vakti atesin bol olsun insallah
    Cevapla
  • Misafir 13 1 yıl önce Şikayet Et
    Ben bekleyecek değilim zaten tabiki o bekleyecek Beklesin işinin adı ne
    Cevapla
  • Şuayip 1 yıl önce Şikayet Et
    Ateşi bol olsun.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle