James Rodriguez'in sözleşmesi feshedildi

Katar ekibi Al Rayyan, James Rodriguez'in sözleşmesinin karşılıklı anlaşılarak feshedildiğini açıkladı.

James Rodriguez'in sözleşmesi feshedildi
James Rodriguez'in sözleşmesi feshedildi
GİRİŞ 15.09.2022 16:17 GÜNCELLEME 15.09.2022 17:29
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Yaz transfer döneminin sonlarında Galatasaray'ın da kadrosuna katmak için girişimlerde bulunduğu ancak yüksek maliyeti sebebiyle gerçekleştiremediği James Rodriguez'in Al Rayyan'la olan sözleşmesi feshedildi.

YOLLAR AYRILDI

Yıldız futbolcu, Al Rayyan'da mutlu olmadığını ve ayrılmak istediğini kulübüne bildirdi. Bir kez daha yapılan görüşmeler sonucunda bu kez ayrılık kararı alındı ve James, Al Rayyan ile yollarını ayırdı. Kulüpten yapılan açıklamada "Al Rayyan yapılan görüşmeler sonrasında Kolombiyalı profesyonel futbolcu James Rodriguez'in sözleşmesini karşılıklı anlaşarak feshetti" denildi. 

OLYMPIAKOS YOLCUSU

Kolombiyalı yıldız futbolcunun, Olympiakos'a transfer olması bekleniyor. Eski Real Madrid'li Marcelo'yu da kadrosuna katan Yunan ekibi, James Rodriguez transferinde de mutlu sona yakın. Yunanistan'da transfer dönemi bugün sona eriyor.

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 1
  • Sakat adam 1 yıl önce Şikayet Et
    Sakat gs sakat olmasa almıştı iyiki almadı kronik sakat adam
    Cevapla