Lionel Messi'ye yeni sözleşme!

Christophe Galtier yönetiminde hem Avrupa'da hem de ligde şampiyonluk hedefleyen Paris Saint-Germain, sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Lionel Messi için harekete geçti.

Lionel Messi'ye yeni sözleşme!
Lionel Messi'ye yeni sözleşme!
GİRİŞ 14.09.2022 01:09 GÜNCELLEME 14.09.2022 01:09

TyC Sports'ta yer alan habere göre kulüp yöneticileri ve Luis Campos, Lionel Messi'nin sözleşmesini uzatmak için çalışmalara başladı. Kulüp ile futbolcu arasında görüşmeler gelecek hafta başlayacak. 

Geçtiğimiz sezonun başında Barcelona'dan dünya futbolunu sarsan bir hamleyle ayrılarak, PSG'nin yolunu tutan Messi, ilk sezonunda eleştirilerin odağında yer almıştı. Ancak 35 yaşındaki yıldız futbolcu, bu sezon şu ana kadar futboluyla alkışları topladı ve 9 maçta 4 gol, asistlik performansa imza attı.

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.