Ronaldo, Al Hilal'in astronomik teklifini geri çevirdi

Transfer döneminde Manchester United'tan ayrılmak isteyen Portekizli yıldız Cristiano Ronaldo'nun, Al Hilal'in 242 milyon avroluk teklifini reddettiği ileri sürüldü.

Ronaldo, Al Hilal'in astronomik teklifini geri çevirdi
Ronaldo, Al Hilal'in astronomik teklifini geri çevirdi
GİRİŞ 13.09.2022 13:19 GÜNCELLEME 13.09.2022 14:15
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

CNN Portekiz televizyonu, İngiltere'nin Manchester United takımında forma giyen Cristiano Ronaldo'nun, Suudi Arabistan'ın Al Hilal Kulübünden gelen 242 milyon avroluk bir teklifi reddettiğini ileri sürdü.

Haberde, yazın transfer döneminde adından en çok bahsedilen futbolculardan biri olan Ronaldo'nun, büyük bir teklif aldığı belirtildi.

Al Hilal Kulübünün 37 yaşındaki Portekizli yıldıza iki yıllığına toplamda 242 milyon avroluk teklifte bulunduğu aktarıldı.

Sezon boyunca haftalık 2 milyon avroya denk gelen teklifi kabul etmediği belirtilen Ronaldo'nun, Katar'daki Dünya Kupası'nın ardından bu teklifi tekrardan değerlendirebileceği yorumu yapıldı.

Kariyerinde 5 kez Altın Top ödülünü kazanan ve Manchester United ile 1 yıllık daha sözleşmesi bulunan Ronaldo'nun gelecek yaza kadar transfer pazarının gündeminde kalması bekleniyor.

 

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 10
  • Recep 1 yıl önce Şikayet Et
    O parayı Filistinli kardeşlerimize gönderin... Ümmetin kalkınması için harcayın. Daha hayırlı olabilir
    Cevapla
  • osmannn 1 yıl önce Şikayet Et
    En çok israf zengin araplarda var
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Yemen de afganidtan da aftikada milyonlarca şnsan aç susuz bunlar nereye paraları saçıyorlar Allah dan korkuları uok
    Cevapla
  • ziyacan 1 yıl önce Şikayet Et
    ohaaaa!...
    Cevapla
  • Memoral 1 yıl önce Şikayet Et
    Teklif 4 buçuk milyar lira daha ilginci ronaldonun 4 buçuk milyar lirayı kabul etmemesi. Belkide bu parayı kabul etmemek için kasanızda 50 milyar olması lazımdır..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle