Barcelona, Griezmann için dava açacak!

Barcelona, Atletico Madrid'e geçen sezon iki yıllığına kiraladığı Antoine Griezmann için Madrid temsilcisine dava açacak. Barça, başkent ekibiyle yaptığı konratta ihlal oluğunu belirledi.

Barcelona, Griezmann için dava açacak!
Barcelona, Griezmann için dava açacak!
GİRİŞ 11.09.2022 11:11 GÜNCELLEME 11.09.2022 11:11

Barcelona, Atletico Madrid'e geçen sezon iki yıllığına kiraladığı Antoine Griezmann için Madrid temsilcisine dava açacak. Barça, başkent ekibiyle yaptığı konratta ihlal oluğunu belirledi.

Barcelona, Atletico Madrid'e geçen sezon iki yıllığına kiraladığı Antoine Griezmann için Madrid temsilcisine dava açacak. ESPN'de yer alan habere göre; Barça, başkent ekibiyle yaptığı konratta ihlal oluğunu belirledi.

Katalan ekibi, Fransız yıldızın geride kalan yılda 37 maçın 30'unda 45 dakikadan fazla oynadığını iddia ederek Atletico'nun 40 milyon Euro olan satın alma maddesini ödemesini istiyor. Madrid'in ise bunun aktif hale geçebilmesi için kiralık süresi sonunda karşılaşmaların yarısında 45 dakikadan fazla oynaması gerektiğini belirtti. Simeone'nin takımının, bu yüzden bonsvervis konusunda adım atmadığı vurgulandı.

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.