Pjanic'e, Birleşik Arap Emirlikleri'nden talip!

Beşiktaş'taki kiralık döneminin sona ermesinin ardından Barcelona'ya geri dönen Miralem Pjanic'e Birleşik Arap Emirlikleri'nden talip çıktı.

Pjanic'e, Birleşik Arap Emirlikleri'nden talip!
Pjanic'e, Birleşik Arap Emirlikleri'nden talip!
GİRİŞ 05.09.2022 19:59 GÜNCELLEME 05.09.2022 20:24
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

İtalyan futbol gazetecisi Fabrizio Romano'nun haberine göre Barcelona'daki durumu belirsizliğini koruyan Miralem Pjanic, Birleşik Arap Emirlikleri ekiplerinden Sharjah FC'nin radarına girdi. Sharjah, Katalan ekibinden ayrılma ihtimali bulunan tecrübeli orta saha için 3 yıllık bir teklif sundu.

La Liga'da transfer dönemi kapanmış olsa da Birleşik Arap Emirlikleri'nde hala açık olduğu için Sharjah FC, Pjanic'i kadrosuna katabilir. 

Barcelona, Pjanic'i bekliyor

Barcelona, Bosna Hersekli futbolcunun kararını bekliyor. Eğer tecrübeli futbolcu teklifi kabul ederse, Katalan ekibi yolları ayırmaya hazır. 

Antrenmanlarda ön plana çıktı

Beşiktaş'taki kiralık döneminin sona ermesinin ardından Barcelona'ya geri dönen ve ilk olarak kadroda düşünülmeyen yıldız futbolcu, sezon öncesi göstermiş olduğu performanslar ile teknik direktör Xavi'yi etkilemiş ve planları değiştirmişti. Ancak Pjanic, Barcelona ile yeni sezonda henüz resmi bir maçta forma şansı bulamadı. 

Geçtiğimiz sezonu Beşiktaş forması ile tamamlayan Miralem Pjanic, 26 maçta görev yaparken, 4 kez de asist yapma başarısı gösterdi.

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 2
  • Erdi 1 yıl önce Şikayet Et
    Çöpe atılan paralar
    Cevapla
  • Emr 1 yıl önce Şikayet Et
    Bizde yattığın yeter birazda BAE de yat
    Cevapla