Fransa'da Tudor fırtınası! Müthiş başlangıç

Fransa Ligue 1 ekibi Marsilya'yı çalıştıran Hırvat Teknik Direktör Igor Tudor, Fransa'da sezona iddialı bir giriş yaptı.

Fransa'da Tudor fırtınası! Müthiş başlangıç
Fransa'da Tudor fırtınası! Müthiş başlangıç
GİRİŞ 04.09.2022 10:04 GÜNCELLEME 04.09.2022 10:04
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Bir dönem Galatasaray'ı da çalıştıran ve eleştirilerin odağında olan Igor Tudor, sarı-kırmızılı ekibin ardından Avrupa'nın farklı takımlarında görev yaptı.

Futbolcularla sorun yaşadığı iddia edildi

Udinese, Hellas Verona, Juventus gibi takımlarda çalışan Tudor, bu yaz Fransa Ligue 1 ekibi Marsilya'nın başına geçti. Tudor'un göreve başlamasıyla birlikte Fransa basını adeta çalkalandı. Hırvat çalıştırıcı ve futbolcular arasında sorunlar olduğu gündeme düştü.

Futbolcular şikayet etti

Sabah'ın haberine göre; sezon başında Fransız basını, takımın tecrübeli oyuncularından Dimitri Payet'in başkandan görüşme talep ederek Tudor'u istemediklerini dile getirdiği iddia edildi. Tudor'un takımla iletişimden memnun olmayan oyuncular, tecrübeli çalıştırıcıyla da görüşerek sıkıntılarını dile getirdi. Sezon öncesi yaşanan bu sorunların ardından Tudor'un takımdan gönderileceği iddia edilse de 44 yaşındaki teknik direktör takımda kaldı.

Marsilya sezona farklı girdi

Fransa'da yeni sezona oldukça dikkat çekici başlayan Marsilya, sezon öncesi yaşanan sıkıntıları unutmuşa benziyor. Ligin ilk 6 haftasında yenilgi yüzü görmeyen Marsilya, 5 galibiyet ve 1 beraberlikle 16 puan toplayarak zirveye yerleşti. PSG'nin önünde maç fazlasıyla liderlik koltuğuna oturan Tudor'un öğrencileri, taraftarlarının da güvenini kazanmayı başardı.

Fransa'da işleri tersine döndüren Igor Tudor, Şampiyonlar Ligi'nde de Tottenham, Frankfurt ve Sporting'in olduğu grupta boy gösterecek. Ligue 1'de gelecek hafta Marsilya, Lille'i sahasında ağırlayacak.

Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 7
  • Yorumsuz 1 yıl önce Şikayet Et
    PSG ezer oni
    Cevapla
  • msy 1 yıl önce Şikayet Et
    Fatih Terim daha iyi bundan değil mi galatasaraylılar
    Cevapla
  • Sinyor 1 yıl önce Şikayet Et
    İgorun kaymagını imparator yedi o tatla iki yıl idare etti şimdi emekliye ayrıldı
    Cevapla
  • Yunus 1 yıl önce Şikayet Et
    "Adsiz" rumuzla arkadasa : Gordugum en sacma yorum... Muhtemelen hakemler ve federasyon tarafindan turk futbol tarihinin en fazla ceza yemis teknik adamindan bahsediyoruz!!!
    Cevapla
  • cimbomlu 1 yıl önce Şikayet Et
    yorumlara bakma sebebim sorf buudu fatih terim nasıl kötülemenecek adam 8 şampiyonluk ve sayamadıklarım 1 yıllık adamı öven bir türk taraftar bırakın şu yabancı sevdasını tudorun galatasaydaki rakibi terim değil gereets le koyasla k geresst 10 gömlek üstündür ondan cahil cahil yorım yapmayın nefretinizide kendi çevrenize kusun
    Cevapla
  • adsız 1 yıl önce Şikayet Et
    imparator her zaman hakemlerin kaymağını yemiştir.
    Cevapla
  • Vatandaş Rıza 1 yıl önce Şikayet Et
    Çok değil bir kaç maç sonra takım bozulur. İstikrarlı biri değil.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle